2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048264 بازدید | 118822 پست
@کچر   @دختر_گندم     @hamta788305     کالری مجاز ۱۰۲۴ امروز ۱ ...

فردا جبران کن عزیزم 

ورزش نداشتی؟

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دخملیا چطوریایین خوبین خب من دیگه از امروز مق قبل گزارش کامل میدم😁😊

ناشتا:دمنوش داچین ابلیمو گل محمدی چای سبز زنجبیل

ص: ۱ تخم مرغ ابپز+ ۱گوجه+ ۳ کف دست نان لواش=۱۷۰

م و :سیب= ۸۰

ن:۱ جیگر+۱ لیوان دل مرغ+سینه مرغ کبابی=۵۱۶

م و: ۱ پرتقال+ ۱ سیب+ شکلات تلخ =۱۸۷

ش:پنیر ۲ قوطی کبریت+۳ کف دست نان تافتون=۲۵۴

مثلن رژیم فست بودم😅ولی دیانا گف تا ۱۰۰۰کالزی مصرف کن فردا فست بگیر من ک  خیلی زیاد حررررف گوش کنم 😜😂۱۲۰۰ تا مصرفیم شد😅😅😅

۹ لیوان آب

ورزش:۳۰ مین حلقه:۲۵۵ کالری سوزونده شده

دخملیا شماهاچیکار کردین😊 

@دیانا24  

@مندا  

@رزگلبرفی  

@آلاهیدا  

@mary2772  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام دخملیا چطوریایین خوبین خب من دیگه از امروز مق قبل گزارش کامل میدم😁😊 ناشتا:دمنوش داچین ابلیمو ...

@بهاربانووو2  

@yalda818  

@mahdiye_bano  

@dozhtarebabaei  

دخملیا چیکار کردین امروزو 😊

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
@آسنات99   سلام عزیزم سرگروه جونم من همین الان پریود شدم😑😑یعنی وزن دیروزم کاذب بوده؟  ...

سلام عزیزدلم پس وزنت کمتره احتمالاً 😍 انشاءالله یکشنبه آینده کاهش داشته باشی 💪💙

عزیرم امضای استارترو بخون و شروع کن❤❤

من امروز هرچی خوردم نتونستم ۱۶۰۰ کالری بخورم شد ۱۱۵۰ با اینکه شام ماکارونی خوردم ۲لیوان چکار کنم شکمم باد کرده خخخ ولی چون الهه جان گفتم نه کمتر نه بیشتر از کالری مجاز منم ب زور ماکارونی خوردم

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

سلام دوستان عزیزم

روز دوم بودم امروز

عالی بود

فقط تنبلی کردم نتونستم ورزش کنم

تگ دونی گوشی من خرابه 

هرچی میزنم آبی نمیشه

رقبارو صدا کنم 😇💪💪