2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052347 بازدید | 118822 پست
کم شدن که قانون نداره حتما هر هفته یک کیلو باشه @دیانا24    و دوستای خوشگلم من اون ...

سلام آفرین باز کاهش داری 

وزن هفته قبل ۹۲.۴۵

وزن این هفته۹۱

وزنم این هفته کاذبه ولی باید نوشت دیروز و پریروز ترشی و غذای شور خوردم و روم به دیوار یبوس شدم که مطمئنم روی وزنم تاثیر گذاشته چند روز قبل موقع گردگیری وسوسه شدم خودم رو وزن کنم از الآن کمتر نشون داد

@بهاربانووو2   

@dozhtarebabaei    

@mahdiye_bano    

@yalda818    

@negin_slh    

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@miss_home99   عزیزم تاپیک وزن پست متفرقه نزارید فقط وزن

چشم عزیزم نمیدونسم☹💜😢

😘😘😘😘😘

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
سلام الهه جون خوبی یادته باهم رقیب بودیم😭 هرهفته که وزنتو چک میکنم کلی واست خوشحال میشم اما من چ ...

سلام عشقم.....چرا رفتی::: باردار شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@آسنات99  

@shaparakشرقی  

@خوشگلشششونم  

خانم اجازه شاپرک باعث شد من گول بخورم قبل یکساعتی که بیدار شدم برم وزن کشی🤣🤣🤣🤣🤣

واای بااون یلدای پرماجرا باورم نمیشه کم کرده باشم!! حالا نمیدونم بخاطر رعایتهای بعدشه! رژیم/ آب و سرکه/ چای دارچین همیشششه هست... ترازو رو جای همیشه گذاشتم اولش ۱۰۰ گرم کاهش نشون داد بعد دوباره دوکیلو کاهش.. بنظر خودم همون ۱۰۰ گرم درسته ..نمیدونم چیکار کنم.. اومدم پائین بعد چند لحظه باز رفتم دوباره دوکیلو کاهشو نشون داد کدومو بنویسم؟؟ اخه من حتی ۱۰۰ گرم کاهشم امید نداشتم اونقدر ترس داشتم..😁 

شب میخوری وزنت درست نیست صبح هر یکشنبه ناشتا برو بهداشت اون درسته

😂😂😂😂😂 

صورت ناشور پاشم یاعلی به سمت بهداشت

😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه ها هوووووووووووووورا💃💃💃💃💃💃💃💃🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😇😇😇😇😇😇😇😇 @آسنات99     @ ...

بیاوسط آهان💃💃💃💃💃💃🎇🎆🎊🎊🎉🎊🎇🎇🎊💃💃💃💃💃💃😍😍😍💙💙کاهشتتتتت مبارکککک وپایداررررعالی بودی👏👏👏👏👏.  توبینظیری# 💪

عالیییییهه😍😍💪

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡

چه عااالی مرحبااااا خیلی خوششحال شدم براتون💃💃💃

بیا با هم برقصیم باربی خانوم💃💃💃💃💃💃💃💃👗👠

https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Milad Ghorbani - Shalvar Palangi (320).mp3