2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047238 بازدید | 118822 پست

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم نشد چند روزی برات گزارش بگذارم،هرچی میخوردم یا تاپیک ترکیده بود یا قفل بود،امروز هم خیلی تاپیک باز کردم تا بالاخره موفق شدم پیام بگذارم

گلم من این هفته 1 روز2000 کالری گرفتم.1 روز هم فست 500 گرفتم 4 روز هم کالری پایه منهای 200 و 1 روز هم خواستم فست بگیرم ولی شد 1170،وزنم هم تغییری نکرده

#وزن

ووزن اولیه          وزن الان        هفته قبل      هدف

87                    78.3           78.3            56

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم اونجوریه آویزون ولی تویه مشتم جمع میشه فقط پوسته منم گاهی میگم بعدرژیم عمل کنم فقط شکممو&nbs ...

منم دقیقا...ب دکتر نشون دادم ک پوستو میکنم میکشم بخیه میزنم ...کاری نداره

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اره پرسیدن عیب نیست.ولی خب خدایی دلسوزانه کار میکنه ایشالله ک عملت خوب پیش بره منم دلم خواست 😁 ب ...

مرسی گلم....ایشالااا...زیبایی حق ماست🙌🙌🙌👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام روز بخیر من میخوام برای لاغری اقدام کنم میشه راهنماییم کنین 

دو صفح ی اول و بخون شروع کن عزیزم

آها حالا میپرسم از دکترم...چون شاید ده تا دیگه بخام کم کنم...😏😏😏😏

ببین صحبتامونم طولانی شد ببخشید

مبگم خواهرشوهر من وزنش نود بود خب بعد با کم خوری خودشو کرد 62 قدشم 169

بعد یه مدت همه میدینش میگفتن چقدر لاغررر شدی مریض شدی و این حرف

چون اصلا بهش نمیاومد ،شکمش خیلی اویزون شده بود مثل سیب زمینی پلاسیده ،سینه ها آویزون 

بعد دید خیلی دیگه ناجور شده بازم خودشو چاق کرد الان 87 کیلویه

خوبه که شما بفکر تناسب اندامت هستی عزیزم 

کم شدن که قانون نداره حتما هر هفته یک کیلو باشه @دیانا24    و دوستای خوشگلم من اون ...

این هفته جبران میکنی و حالا هم کاهش داشتی ایول

وای پس من اشتپ کردم اونجا تگتون کردم    

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
آره آب زیادمیخورم

خب پس صبر داشته باش نیم کیلو خیلی خوبه که

بعدم خودت میگی تاریخ تخمک گذاریته....توی این تاریخ وزن کاذبه

هفته بعد مطمعنم تایپکو میترکونی

خوشبحالت ترازو داری 😭😭😭😭

منم میخوام

امشب میرم درمانگاه جای خونه خودمو وزن میکنم😁

من اعلام وزنه شبه 😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
عزیزم من که این ساعت خواب بودم جواب بدم😂😂😬ولی میشه یه خرماچندلیوان آب وکاهوویه هویج ایناایرادندار ...

اونقدر بهممم فشار اومده بود😆😆😆 نخوردم هیچیییی...😌😌😌😌😌 چه دختری من 😌😌😌🤗🤗🤗

ببین صحبتامونم طولانی شد ببخشید مبگم خواهرشوهر من وزنش نود بود خب بعد با کم خوری خودشو کرد 62 قدشم ...

نباید خودشو چاق میکرد چاره اش ی جراحی توووپ بود...........😁😁😁😁

مرسی گلم از راهنماییات❤❤❤❤❤