2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052272 بازدید | 118822 پست
نگوووو...ولی ی بنده خدا از فامیلا سینه عمل کرده میخای بخوریش فقط😂😂😂😂

😍😂😂😂😂😂

بلا.....

خدایی زیر میزی هم خوب میگیره

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی من عجولم؟؟توهمه چی اینجوریم😁😁 آره خودمم به ذهنم رسید دیگه کاهشا کم میشه حساب کردم دیروز ر ...

اره بابا مگه میشه فاطمه گلی من کم کاری کرده باشه 💪💪👏👏

میگم وقتی آب میخوری ایستاده نخوری اون‌جوری سریع میره تو کلیه و مجاری ادراری و زودم دفع میشه باید بشینی آب بخوری که آب داخله خون به بقیه اندام ها برسه و کار خودشو بکنه 

اره ولی چند وقت پیش اونجا بودم میگفتن اومدن برای پروتز جاش منم تعجب کردم.ولی خانومه میگفت دکتر گفته ...

عهههههه واجب شد آمارشو بگیرم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم نشد چند روزی برات گزارش بگذارم،هرچی میخوردم یا تاپیک ترکیده بود یا قفل بود،امروز هم خیلی تاپیک باز کردم تا بالاخره موفق شدم پیام بگذارم

گلم من این هفته 1 روز2000 کالری گرفتم.1 روز هم فست 500 گرفتم 4 روز هم کالری پایه منهای 200 و 1 روز هم خواستم فست بگیرم ولی شد 1170،وزنم هم تغییری نکرده

#وزن

ووزن اولیه          وزن الان        هفته قبل      هدف

87                    78.3           78.3            56

وای چه سخت😔 خداروشکر که زود رفتی پیگیر شدی

فدات عزیزجان 🤗

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

کم شدن که قانون نداره حتما هر هفته یک کیلو باشه @دیانا24    و دوستای خوشگلم من اون ...

نه من چندبار که خوب رعایت کردم همین شده دیگه خودمو جرررنمیدم.باز خوبه رعایت نکردی۲۰۰گرم کاهش داشتی آفرین مبارکه عزیزم👏👏👏👏👏💋💋👏👏

مثلا الان ۱۲ شبِ و امروز فست بودم ۵۵۰ بستم. اما الان خیلیی گرسنه ام نمیخوام بخورم اما کلی میپرسم میش ...

عزیزم من که این ساعت خواب بودم جواب بدم😂😂😬ولی میشه یه خرماچندلیوان آب وکاهوویه هویج ایناایرادنداره بخوری فقط شوریجات نخوری یوقت💙💙

تقصیر من بود عزیزم  ،عادت نداشتم یه تاپیک دیگه وزنم رو بزارم اشتباه کردم اونجا ازت سوال پرسیدم ...

😂😂😂

اشکال نداره

چاق و لاغر میکنی واسه فرم سینه هات بد نی...شنیدم نباید وقتی سینه عمل کردی چاق و لاغر کنی

والله دکتر چیزی در این مورد بهم نگفت ، منم تغییری حس نمیکنم بعد اضافه وزنم کلا ده دوازده کیلو بوده کلا خیلی تو کل بدن نشون نمیده

والله دکتر چیزی در این مورد بهم نگفت ، منم تغییری حس نمیکنم بعد اضافه وزنم کلا ده دوازده کیلو بوده ک ...

آها حالا میپرسم از دکترم...چون شاید ده تا دیگه بخام کم کنم...😏😏😏😏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ممنون خوشگلم معنیش " پرتو امید"ه البته اسم اینوری نیست من از مادر رگ اونوری دارم اسمم اونوریه

پرتوامید😍😍😍برازندته واقعاً 😘

اونوری کجاست دقیقاً البته اگه دوستداری بگووگرنه مجبورم ازفضولی برم نت سرچ کنم اسمتو🙈😂😂

عهههههه واجب شد آمارشو بگیرم

اره پرسیدن عیب نیست.ولی خب خدایی دلسوزانه کار میکنه

ایشالله ک عملت خوب پیش بره

منم دلم خواست 😁

باید بعد زایمان بعدیم بفکر باشم