2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052392 بازدید | 118822 پست
خداروشکرکه بهتری😘دارو تقویتی بود؟

اره

من طوری بودم ک گاهی یهو اونقدر ضربان قلبم هم بالا میرفت ک سرگیجه میگرفتم و فکر میکردم قلبم توی دهنمه

بعدم هفته ایی یکبار زیر سرم بودم فشارم روی ۷ بود

اااای ک چقدر بد بود

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بسلامت میری و بر میگردی 

ایشالا برم بیام ی عکس تتپل میذارم براتون😏😏😏😏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
فاطمه جون سلام چیطوورررری🌹🌹🌹🌹🌹 فاطمه خیلی خوشحااالم تو دو هفته 1/700 کم کرررردم  الان کش ...

سلامممممم سلاممم خیلی هم عالیییی کاهشت مبارککک وپایداررر👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃🎉🎊🎊🎆🎇🎇💙💙💙.  توبینظیری# 😍

گلم صفحه ۴۲۱پست الهه روبخون گفته وزناروتوتاپیک وزن بزارید😍

بچه ها اصلا از کاهشم راضی نیستم 😔کامل رعایت کرده بودم فستارو بازیر۴۰۰بستم هر هفته بیشتراز یه کیلو ک ...

کم شدن که قانون نداره حتما هر هفته یک کیلو باشه

@دیانا24  و دوستای خوشگلم

من اون هفته مریض بودم و فست نگرفته بودم و ورزش هم هیچی ، کلا لالا تشریف داشتم واسه همین اصلا انتظار کاهش نداشتم 

چون تو تاپیک وزن نمیشه چیزی غیر از وزن نوشت همه تون اینجا هم بنویسین چند شدین و صدام بزنین که بوستون کنم 😁😁😁😁😁

وزن اولیه: ۱۰۵/۸

وزن اون هفته: ۹۹/۷

وزن الآن: ۹۹/۵

هدف روم به دیفال ۵۶

@mary2772  

@negin_slh  

@رزگلبرفی  

@بانومهر  

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
کلالی ک دکتر زنان و زایمانه....ن جراح پلاستیک

اره ولی چند وقت پیش اونجا بودم میگفتن اومدن برای پروتز جاش

منم تعجب کردم.ولی خانومه میگفت دکتر گفته انجام میده

خودم برای واژینوپلاسی جاش رفتم ..زایمانمم پیش اون بوده

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام صبح بخیر خوبین؟  @آسنات99   سرگروه خوشششششششگلم میشه من دوباره بیام تو گروه ش ...

سلام عزیزدلممم خیلی هم خوشحال میشیم خوش برگشتی😍😍😍😍💃💃💃💃💃چندصفحه اول تاپیک توضیحاتوبخون یه کوچولوتغییرکرده 😘موفق باشی💪

خب پس راحت میشی فقط پیش دکتر خوب برو ،قبلش باهاش شرط و شروط هاتو بزار ...دکترا منفعت خودشون مهمتره ب ...

چاق و لاغر میکنی واسه فرم سینه هات بد نی...شنیدم نباید وقتی سینه عمل کردی چاق و لاغر کنی

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
کم شدن که قانون نداره حتما هر هفته یک کیلو باشه @دیانا24    و دوستای خوشگلم من اون ...

@mahdiye_bano  

@yalda818  

@بهاربانووو2  

بچه ها بالا تنگ بود شما رو آوردم این اتاق قششششنگ پاهاتونو دراز کنین

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉