2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072738 بازدید | 118822 پست
مرسی قربونت😍 میگم وقتی یروز کالری زیادی خوردی میشه از روزای دیگه کمش کنی یا با ورزش جبران کنیم؟؟؟

سعي كن اينطوري پيش نياد اما اگرم اومد عيبي نداره با ورزش د رروزاي دگ جبرانش كن

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام ادینتون بخیر👼 🍃گزارش🍃 صبونه ¤ نون سنگگ، پنیر، چای ناهار¤ پلو ابکش با روغن، ابگوشت، سبزی خ ...

افرین عزیزم

منم تازه از خونه پدر شوهر اومدم

از فردا شروع میکنم 

دستشویی رفتنم هم درست شده 😍😍😍دوای دردم خاکشیر توی آب گرم بود

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون گلم😘

سلام عزیزم خوردی؟ فایده داشت؟ 

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60

سلام رقيباااي عزيز در چ حاليد

ص:شيريني لطيفه

ن:سيب زميني قارچ و پنير پيتزا+ترشي+نان

ش:برنج وقيمه+ترشي

ميانوعده:پرتقال+مغز افتابگردان+كشمش+دمنوش زيره داچين زنجبيل گل محمدي+چاي

كالري مصرفي:نزديك1000

مجاز1260

@تبسم27  

@مهسا145  

@دخترخدام  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام عزیزم میگم رژیم شوک گرفتی چقد کاهش داشتی

سلام گلم من قرار شد بعد دوهفته وزن كنم يني هفته پيش شوك بودم اين هفته معمولي خودم بودم قراره يكشنبه وزن كنم

نه گلم چرا ناراحت💖💖💖 هر جور راحتي😍😉

نباید با اسم خودم میومدم

باید اسممو میذاشتم دوخملی با شست پای تا به تا 😂😂😂😂😂

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
آهان ایشالا کم کردی

ممنون انشالله و همچنين  

واقعا؟ منم میزنم هرروز هرکی میبینه میگه تاثیرگذاشته ولی خودم احساس نمیکنم 

اره عزیزم خیلی تاثیر داره مرتب استفاده کن حتما نتیجه میگیری 

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
نه خیییلی کم خوردم خیییلی وقت بود نخورده بودم😋

مثل من ک امروز برا اینکه پفکها تمام بشه و همسری نخوره ازخودگذشتگی کردم 😁 و خوردم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی