2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1062847 بازدید | 118822 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام دوستان

بنظرتون من تا عيد نوروز ميتونم ١٠ كيلو كاهش داشته باشم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
سلام  به همگی ....خوببن؟ آسنات جون من عضو گروهتون شدم ؟ این پیامو سه روز پیش دادم و متاسفانه ...

سلام عزیزم خیلی خوش آمدی😍به به چه دختربااراده ایی داریم ماااا 👏👏👏عالییی ببینم چه میکنی😍موفق باشی💪

اگه حوصله نداری، بهش بگو به  مناسب تولدش، برید بیرون رستوران😆

😂😂😂🤪🤪🤪

فكر خوبيه اما دخملم رو چيكار كنم 

هوا هم سرده 

ولش ي كيك درست ميكنم فقط شايدم از بيرون گرفتم

و شامي هم شام🤪🤪🤪🤪

ميگم رو كيكم بخوام خامه بمالم با خامه صبحونه بايد باشه 

چجورياس،؟؟

ن عزیزم برا چی ناراحت شم من جنبم خیلی خیلی بالاست😊گفتی عنطیقه خودتی یلحظه حس کردم ب خودت گرفتی و نا ...

نه گلم من جنبم از همه بالاتره 

اونو ب شوخي گفتم ك بخنديم مثلا ارواح عمم🤪🤪🤪

با من راحت باش عزيزم

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام خوشگل خانم چرانتونی جدی بگیری رژیموحتمامیتونی شک نکن تا۱۵کیلوهم میشه تا۳ماه کم کرد😍😍

واقعا ميشه تا ١٥ كيلو

اخه نوزاد دارم وقت كم ميارم گاهي

اصلا زمان ورزش كردن ندارم

خوابم خيلي كمه

چيكار كنم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
2790
2823
2791
2779
2792