2777
2789
2790
2778
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060406 بازدید | 118822 پست

چه خلوته

ساناز

ناظر تاپیک

😑😑

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

داشتم میمردم چیز اشتباهی خوردم یه تخی آبپز لایه ذره کیک شد۳۵۰کیکو نمی‌خوردم بجاش سیب زمینی خوب میشد ...

خواهشا روزهای فست تگم کنه باهم هماهنگ پیش بریم من اذیت میشم هفته قبل ۶۵۰ بستم شب از عذاب وجدان خابم نمیگرفت

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خلوته ساناز ناظر تاپیک 😑😑

هر کاری میکنم بهش فک نکنم نمیذارین😂

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
حالا فردا هم تولدشه نميتونم بهش كادو بدم😂😂😂🤪🤪🤪

بهترین کادو همونه حیف اینجوریه شوهرت🤤🤤🤤🤤بپا تاپیکو خیس نکنه تازه طی کشیدیم @sanaz718 خدا می‌دونه کجایی بیا کل تاپیکای برداشته😂😂😂😂😂

من کلا تایم بیدار باشم 11 به بعده😑

منم ۱۰ بیدار میشم فقط بخاطر دیدن فیلم مورد علاقم  و الا دوست دارم بازم بخوابم..خواب صبح خیلی مزه میده .دخترمم عادت کرده با من میخوابه 

سوگلی خدا منم💜
حالا فردا هم تولدشه نميتونم بهش كادو بدم😂😂😂🤪🤪🤪

ای بابا چه بی موقع شد

مال منم امشب نازم نکررررد سعی کرد زود بخوابه اخه فردا ساعت شش و نیم صبح دارن با دخترم میرن توچال میترسید خوابالو بشه😁😁یه ماستمالی کردو تمام😑

باور میکنی تو این ۵سال اصلا بدرقش نکردم🤭🤭🤭🤭 ۶ میره سرکار .منو بکشن اصلا چشمام باز نمیشه ...

بیچاره😅😅

گوشیو نگووو بی صاحابرو دست ک میگیری همه چی فراموش میش چقدر غذای بی زبون ک نسوخته از دستش😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز