2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049289 بازدید | 118822 پست
سلااام شبتون بخیر  کالری مجاز ۱۶۰۰ کالری مصرفی ۹۲۶ پیاده روی ۳۰ دقیقه  تا غروب بیرون ب ...

سلام عزیزم 

کالری مصرفیم ۷۵۰

کالری سوزونده شدم ۷۰۰ تا

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  کالری مصرفیم ۷۵۰ کالری سوزونده شدم ۷۰۰ تا

سلاااام شبتون بخیر 

نوش جونت عزیزم

کالری مصرفی ۵۸۷

نشد دیگه از ۵۰۰ بالا نزنه

پیاده روی هم نداشتم کار و بار سرم ریخته به اندازه ی کافی رو پا هستم و راه میرم  ترسیدم کم ییارم واسه آخر هفته(روضه و مهمونی دارم کل فامیل و... رو دعوت کردم حسابی استرس دارم ) پیاده روی رو کنسل کردم 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
سلاااام شبتون بخیر  نوش جونت عزیزم کالری مصرفی ۵۸۷ نشد دیگه از ۵۰۰ بالا نزنه پیاده روی هم ن ...

اشکال نداره خیلیم عالیه عزیزم 

تو مراسم روضه ما رو هم دعا کن عزیز ممنون 😍😘

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

سلاااام شبتون بخیر  نوش جونت عزیزم کالری مصرفی ۵۸۷ نشد دیگه از ۵۰۰ بالا نزنه پیاده روی هم ن ...

سلام عزیزم

کالری مصرفیم۱۶۵۰ تا

یک ساعت و نیم ورزش داشتم خدا رو شکر که ۷۲۵ تا سوزوندم

۲ لیوانم چای سبز دارچینی خوردم برای اینکه متابولیسمم بره بالا

اشکال نداره خیلیم عالیه عزیزم  تو مراسم روضه ما رو هم دعا کن عزیز ممنون 😍😘

ممنون عزیزم 

چشم حتما🌹🌹🌹

سلام عزیزم کالری مصرفیم۱۶۵۰ تا یک ساعت و نیم ورزش داشتم خدا رو شکر که ۷۲۵ تا سوزوندم ۲ لیوانم چا ...

چه عااالی نووش جونت 

ورزشت فوق العاده بود مواظب باش مثل اوندفعه خیلی تایمت رو زیاد و سنگین نکنی خسته بشی

سلام عزیزم کالری مصرفیم۱۶۵۰ تا یک ساعت و نیم ورزش داشتم خدا رو شکر که ۷۲۵ تا سوزوندم ۲ لیوانم چا ...

سلاااام شبتون بخیر 

کالری مجاز ۱۶۰۰

کالری مصرفی ۱۵۸۰

۴۵ دقیقه پیاده روی 

چه عااالی نووش جونت  ورزشت فوق العاده بود مواظب باش مثل اوندفعه خیلی تایمت رو زیاد و سنگین نکن ...

ورزش آنلاین میکنم عزیزم با مربی 

قبلا خیلی روی تردمیل میرفتم ولی از اینکه زانوهام‌آسیب نبینه کمش کردم یعنی فعلا گذاشتمش کنار 

سلاااام شبتون بخیر  کالری مجاز ۱۶۰۰ کالری مصرفی ۱۵۸۰ ۴۵ دقیقه پیاده روی

عالی عزیزم 

@بامدادخمار  

@دیانا۲۴

سلام وقتتون بخیر .شاید خعیلی دیر باشه ولی میخوام عضو تاپیکتون بشم آیا امکانش هست ؟

قد ۱۶۰

وزن فعلی ۷۸

وزن هدف ۶۰

قبلا ب رژیمتون و چالش پاییزتون دو سال پیش از ۷۵ شدم ۶۰ .متاسفانه ی دوره بدی تو زندگیم ایجاد شد و باز شدم ۷۸.الان میخوام باز با شما همراه باشم.نمیتونم سرگروهم رو تگ کنم ممنون میشم زحمتشو بکشین برام.آبی نمیشه خودم میزنم.جز گروه قرمزم.