انگار اصلا دنبال پيشرفت نيس حتي شهرشو عوض نميكنه ك شغل بهتري گيرش بياد شغلش واقعا مناسب نيس ...
میفهمم چی میگی ، پس اگه دنبال پیشرفت نیست نه .. ببین من نمیدونم خودت تو چه وضعیتی هستی ولی در کل شخصیتش رو هم در نظر بگیر فقط شغل نیست که شاید خدا خواست و شغلش عوض شد اگه از همه لحاظ خوبه و ششغلش فقط برات مسئلس و خودت تحصیل کرده ای و شغل خوبی داری قبول نکن اما اگه نه و میبینی که دوسش داری و دوست داره مبارکه انشالله
اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بذاره🌱🌷 برای ظهور آقا امام زمان صلوات❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اره شما درست ميگي ولي واقعا گيج شدم به هرحال الان ازدواجا سخت شده فرد مناسب كم پيدا ميشه ال ...
دیر ازدواج کردن و انتخاب درست بهتره ؟؟؟
یا انتخاب با شک و تردید ؟؟؟؟
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝