2777
2789
عنوان

با پسري ك...

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 62 پست
مهمم باشه فقط بر اساس شغل ازدواج اشتباه محضه

به هر حال يكي از گزينه هاي مد نظر هس

و تو معيار منم هستش خب

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

انگار اصلا دنبال پيشرفت نيس حتي شهرشو عوض نميكنه ك شغل بهتري گيرش بياد شغلش واقعا مناسب نيس   ...

میفهمم چی میگی ، پس اگه دنبال پیشرفت نیست نه ‌.. ببین من نمیدونم خودت تو چه وضعیتی هستی ولی در کل شخصیتش رو هم در نظر بگیر فقط شغل نیست که شاید خدا خواست و شغلش عوض شد اگه از همه لحاظ خوبه و ششغلش فقط برات مسئلس و خودت تحصیل کرده ای و شغل خوبی داری قبول نکن اما اگه نه و میبینی که دوسش داری و دوست داره مبارکه انشالله

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بذاره🌱🌷      برای ظهور آقا امام زمان صلوات❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  بقیه میخوان زندگی کنن؟؟؟؟؟؟؟ بقیه شما وقتی خدای نکرده طلاق بگیری برات دل میسوژنن؟؟؟؟؟؟؟ ...

اره شما درست ميگي ولي واقعا گيج شدم

به هرحال الان ازدواجا سخت شده 

فرد مناسب كم پيدا ميشه

البته ايشونم مناسب نيس

ولي هي همه ميگن خوبه ! 

چه ربطی داره مگه انتخاب از رو شغله 😐

میشه بگی ملاک انتخاب شما چیه ؟؟؟؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
منم توهين نكردم ولي سخته واسم ك قبول كنم!😔

نه نمیگم توهین کردی شما 

میگم ب عنوان ی انسان شریف برام محترمه 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من دانشجو ام تو موارد ديگه ازش بهترم فك ميكردم حداقل ي شغل خوب پيدا كنه ك...هيچ

خب پس سنی نداری 

من خودم جایگاه شغلی توی ازدواج برام خیلی مهمه خودمم شاغل و تحصیل کرده ام 

توام‌میتونی صبر کنی برای موارد بهتر 

واسه بعضیا ملاکه عزیزم من شوهرم مکانیکه خیلی آقا و باشخصیته همیشه عاشقشم با همون لباسای روغنیشم محک ...

بابا مكانيك ك خوبه اخه

مكانيك درامدش بالاس و اينكه ي مهارته!! 

باباي خودم كارمنده ولي ميگه برگردم عقب ميرم مكانيكي!

اميدوارم زندكيتون روز ب روز بهتر بشه

واسه منم دعا كنين لطفا

اره شما درست ميگي ولي واقعا گيج شدم به هرحال الان ازدواجا سخت شده  فرد مناسب كم پيدا ميشه ال ...

دیر ازدواج کردن و انتخاب درست بهتره ؟؟؟

یا انتخاب با شک و تردید ؟؟؟؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
عزیزم حق شماست واسه زندگی و آینده خودت تصمیم بگیری هرکس ملاکش واسه ازدواج فرق داره خودت صلاح خودت و ...

اره ولي خب از اشتبا ميترسم 

ميترسم بقيه بدتر باشن

ادم نميدونه ك

ولي خب درست ميگي

به هر خال زندگي خودمه

عزیزم چقد کلی پرسیدی...

دخترای امروز با معتاد...دزد..خیانت کار ...هیز...همه جوره ازدواج میکنن تازه کلاسم میزارن ...نمیگم بله ازدواج میکردم ولی حداقلش اینه نون حلال در میاره...ای کاش اینجوری مطرحش نمیکردین

اگه خجالت میکشی مشکل الان ایشون دیکه نیست شمایی.

پس نمیتونی کنار بیای پسر مردمو مسخره دل خودت نکن.گناه داره .بذار بایکی باشه که از شغلش خجالت نکشه بااین وضعیت خودتو واونوبیشتر دیوونه میکنی وسرانجامشم ....

خب پس سنی نداری  من خودم جایگاه شغلی توی ازدواج برام خیلی مهمه خودمم شاغل و تحصیل کرده ام  ...

بله همينطوره من ٢٠ سالمه