2777
2789
عنوان

با پسري ك...

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 62 پست

دوسش داشته باشم اره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب بقیه اش؟ فقط با توجه به شغل؟ اخلاقش اینا چی؟ بله چ اشکالی داره شغل بدی ک ندارن اگه خیلی از شغلش ناراضی باشم ولی بچه خوبی باشه میذارم درس بخونه ی شغل و پست بهتر بگیره

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بذاره🌱🌷      برای ظهور آقا امام زمان صلوات❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم نه  توهین به هیچ شغلی نیست ‌وهرشغلی در جامعه واجبه  ولی من نه  من شأن اجتم ...

منم دقيقا مثل شما فك ميكنم

و اين باعث شده بقيه بهم ميگن زياده خواهي!!!!!

خيليل ناراحتم

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

شغل مهمه خب

مهمم باشه فقط بر اساس شغل ازدواج اشتباه محضه

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
کار که عار نیست...رو اخلاق و خانواده و شخصیتش بیشتر تمرکز میکنم

اخه اين كار اصلا واقعا نميتونم جايي بگم همسرم اينكارس

ميدونم اخلاق بديه ميدونم زشته اينو بگم

ةلي بخدا واسم مهمه ك جايگاه خوبي داشته باشه

منم دقيقا مثل شما فك ميكنم و اين باعث شده بقيه بهم ميگن زياده خواهي!!!!! خيليل ناراحتم

نه 

بقیه میخوان زندگی کنن؟؟؟؟؟؟؟

بقیه شما وقتی خدای نکرده طلاق بگیری برات دل میسوژنن؟؟؟؟؟؟؟

بقیه میخوان کنار اون آقا بخوابن؟؟؟؟

بقیه میخوان با نداری اون آقا بسازن ؟؟؟؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چه ربطی داره مگه انتخاب از رو شغله 😐

واسه بعضیا ملاکه عزیزم

من شوهرم مکانیکه خیلی آقا و باشخصیته همیشه عاشقشم با همون لباسای روغنیشم محکم بغلش میکنم 

اما خیلیا رو دیدم خاستگارشون این شغل رو داشته و قبول نکردن نظرشونم این بوده ک دوس نداریم شوهرمون با لباس روغنی بیاد خونه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خب بستگی به خودت داره  اینکه خودت چیکاره باشی چه شرایطی داشته باشی

من دانشجو ام

تو موارد ديگه ازش بهترم

فك ميكردم حداقل ي شغل خوب پيدا كنه ك...هيچ

بستگی داره فروشگاه واسه خودشه یا فقط شاگرده و اینکه ببینم میانگین درامدش در ماه چقده

ازين فروشگاهاي زنجيره ايه

شاگرده   فك كنم ٣ تومن اينا

اخه اين كار اصلا واقعا نميتونم جايي بگم همسرم اينكارس ميدونم اخلاق بديه ميدونم زشته اينو بگم ةلي ب ...

عزیزم حق شماست واسه زندگی و آینده خودت تصمیم بگیری هرکس ملاکش واسه ازدواج فرق داره خودت صلاح خودت و زندگیت رو بهتر از هرکس میدونی به حرف کسی گوش نده کاری رو انجام بده که میدونی درسته

خب بقیه اش؟ فقط با توجه به شغل؟ اخلاقش اینا چی؟ بله چ اشکالی داره شغل بدی ک ندارن اگه خیلی از شغلش ن ...

انگار اصلا دنبال پيشرفت نيس

حتي شهرشو عوض نميكنه ك شغل بهتري گيرش بياد

شغلش واقعا مناسب نيس  راستش ميذونم حرف بديه ولي من روم نميشه شغلشو جلوي بقيه بگم

نميتونم بخدا ميدونم حرف اشتباهي ميزنما ولي....😓

اگه جنم داشته باشه چند سال بعدش فروشگاه خودش و داره کسیم ک بی جنم همون میمونه همسر من هیچی نداشت الا ...

اها خداروشكر پس

انشالله زندگيتون روز به روز بهتر بشه

ولي خب الان شرايط فرق كرده همه جي گرون شدع كار خوب نباشه اوضاع بد ميشع