2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

466 بازدید | 31 پست

خیلی خیلی حالم بده اصلا نمیدونم باید چی کنم گوشی شوهرم صدا ضبط میکنه گوشیشو جا گذاشت موند خونه منم رفتم تو گوشیش چیزی که نباید شنیدم دربه در به صد تا شماره زنگ زده بوده دنبال یکی بوده بره پیشش نمیدونم چه حرفهایی زده نگاش کنید فک میکنید از این مرد بهتر نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من صداشو برای مامان و برادرش گذاشتم امان از اینکه پشتمو بگیرن مامانش بهم گفت تو چرا میری گوشی شوهرت چک میکنه این کار زشته حالا مگه پسرم چکار کرده نرفته پیششون که فقط زنگ زده 

بهش میگم چرا اینکارو کردی اگه از من خوشت نمیومد طلاقم میدادی یا حداقل میگفتی بعد میرفتی سراغ اینجور کثافت کاریا میگه من تورو خیلی بخدا دوس دارم به جان بچمون دیگه انجام نمیدم من مرض داشتم رفتم 

خب این که دلیل نمیشه. مگه آدم ۱۰۰ جا زنگ میزنه دنبال یه ....بگرده!!! شاید یه کار دیگه ای داشته و دن ...

اره حرفهای ناجور میزده قشنگ نام میبره میگه چی میخام اونم بهش ادرس خیابون داده که دختر از این سن تا این سن داریم چطوری میخوای

اخه گناه بچم چیه این وسط 

عزیز دلم شما که بچه دارین بهش یبار فرصت بدین ولی حق طلاق و حضانت بچه رو بگیرین اگه تکرار کرد طلاق بگیرین چون بچه ای که بدون پدر بزرگ بشه بهتر از بچه ایع ک تو دعوا بزرگ شع 

☁️🪐 Ты согреваешь мою душу