2821
2789
ببخشید یه سوال با اتوی مو میشه مو را فر زد یا حالت داد؟

آره اتو باریک 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مو رو دسته دسته کوچیک کن دور مداد ب پیچ بعد با اتو بگیر چند ثانیه نگه دار فر میشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
مو رو دسته دسته کوچیک کن دور مداد ب پیچ بعد با اتو بگیر چند ثانیه نگه دار فر میشه

فر ریز نمیخوام فر درشت که عکساس تونت هست بیست سانت پایین مو میدن اونطوری😊 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
فر ریز نمیخوام فر درشت که عکساس تونت هست بیست سانت پایین مو میدن اونطوری😊 

خب با یه چیزی ک قطرش بیشتر باشه اینکارو کن شاید شد و ی روشی هست تو اینستا دیدم موها رو ی حالت خاصی لای اتو میپیچه ویو میشه فر درشت برو ببین

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
ممنون اسم پیجش را داری؟

ن عزیزم ولی ی لحظه صبر کن شاید پیدا کردم میفرسم لینکشو

اگه انو موت پهن هست میتونی با خودش فر درشت ایجاد کنی

https://pin.it/4QDf1Pq 

مثل این

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز