2777
2789
عنوان

لغو کاربری

97 بازدید | 12 پست

متاسفانه با اینکه جو اینجا خیلی کودکانه است

و امکاناتشم  خیلی داغونه

ولی نمیدونم چرا انقدر اعتیاد آوره!    

@نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_3  

عزیزان لطفا یکیتون زحمت بکشید، کاربری منو لغو کنید.    

@royaaa30  گلم ببخشید، من درس دارم اینجا خیلی ازم وقت میگیره. شرمنده نمیتونم قراری که با هم گذاشتیم رو ادامه میدم. البته خودم به تنهایی ادامه میدم بعدا اگر برگردم نینی سایت نتجشو بهت میگم. ایشالله به نتیجه دلخواهت برسی  

@_۱۳۹۸dokhtare_aftab عزیزم نمیدونم اون تاپیکم می مونه یا نه. ولی ببخشید، من همش دارم وقتمو اینجا هدر میدم. به درسم نمیرسم. امیدوارم تو بقیه دوستان هم موفق باشید   

پ.ن: جهت جلوگیری از خوشمزگی بعضیا: نمیدونم اگه توی خصوصی به دوستانم حرفمو میزدم بعد از تعلیق شدنم، پیاممو میتونستن بخونن یا نه.

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بگواین خط بین پیام هاتوچجوری انداختی

با لپتاپ که تاپیک بزنی، توی نوار ابزار یه گزینه داره شکل خط تیره است. 

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شاید شده مهدکودک افتاده دست بچه های۱۵تا۱۸ساله

آره دقیقا

البته من از خانمای بالای 20 سال هم رفتار های کودکانه، کم ندیدم!!  

از نظر تو ۱۸ ساله بچه اس 😐😐خودت چند سالته ؟

راست میگه البته عملا نباید باشه ولی متاسفانه 18 ساله هامون اکثرا خیییلی کودکن

همه ک اینجور نیستن ولی اکثرا 

بله همون «اکثرا»