2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام افرین.من 4 سال یکیو ازخداخواستم خون گریه میکردم چله برمیداشتم  قران ختم میکردم ذکر و نماز و هرچی ک فکرشو کنی میرفتیم مسافرتی ک زیارتگاه داشت کلی با نذرونیاز میرفتم ولی دیدم بی فایدس پسره خیلی خوب بود ولی ب صلاح من نبود. دخترداییم با ی پسری اشنا شد وضعش توپ بود ب زووووور گف من میخامش باید بدید زنداییمیناام نمیدادن انقد زور کرد ک راضی شدن تا 5 سال شاهانه زندگی کرد بعد 5 سال شوهرش ورشکست شد معتاد شد با2تا بچه کوچیک مرده گذاشتتش و رفته و الان ب بدترین شکل ممکن داره تنهایی زندگی میکنه و میخاد طلاق بگیره. شاید اون چیزی ک تو الان داری ب بهترین شکل ممکن میبینیش چن سال دیگ ورق برگرده و همه چی برعکس بشه خیلی اصرار نکن بقول خودت باید خدابخواد ک بشه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
این چیز هایی ک گفتی انرژی شو میاره

والا به جایی رسیدم فکر میکنم انرژی کاذب هست مگه میشه این همه ذکر بگی دعا کنی ثنا کنی چله بگیری اخرش بگن حکمتی توشه براورده نمیشه به نظرم تا خود خدا نخواد هیچی نمیشه 

والا به جایی رسیدم فکر میکنم انرژی کاذب هست مگه میشه این همه ذکر بگی دعا کنی ثنا کنی چله بگیری اخرش ...

نه اصلا داستان رو ب کلی برعکس متوجه شدی

https://t.me/BChatBot?start=sc-441981-EXGN2od
سلام افرین.من 4 سال یکیو ازخداخواستم خون گریه میکردم چله برمیداشتم  قران ختم میکردم ذکر و نماز ...

عزیز کامل حرفتو قبول دارم حالا نه بحث ازدواج هر بحثی یبار بگی به صلاح نیست دوبار بگی به صلاح نیست سه بار بگی به صلاح نیست نه دیگه هرکاری کنی به بن بست بخوره بگی به صلاح نیست قبول کن ادم کلافه میشه

عزیز کامل حرفتو قبول دارم حالا نه بحث ازدواج هر بحثی یبار بگی به صلاح نیست دوبار بگی به صلاح نیست سه ...

خب ب صلاح نیس ک جوردرنمیاد . ولی  تو بعضی شرایطم واقعا باید اصرارکرد تا ب خواستت برسی .خدایا ببین مارو چطوری گیج کردیا الان ما رو خواستمون پافشاری کنیم دلخوش کنیم ک بهش میرسیم یا اصرار نکنیم ک ب صلاح نیس  

بالاخره به صلاح هست یا نه یا اصرار باید کرد؟ 

منم میگم گیج شدم.چون برادرم اصرار داشت ی ماشینی بخره برای شغلش بعد ب هر دری میزد جور نمیشد ب زوووووور اون ماشینو تونست بخره و شکر خدا عالیه واسش درامدش بهترشده.ولی بنظرم تو قضیه ی ازدواج نباید اصرار کرد