2777
2789
عنوان

نامزدم...........

279 بازدید | 9 پست

سلام

دیشب نامزدم باهام تماس گرفت و گفت که امروز تولد مامانشه و اگر که وقت دارم امروز باهاش برم تا به سلیقه من برای مامان کادو بخره .

امروز صبح که اومد دنبالم فکر میکردم که قراره که کیف ، کفش یا نمیدونم چیزهای دیگه برای مامان تهیه کنیم اما من رو به پاساژ طلا برد و گفت که میخوام به سلیقه شما برای مامانم طلا بخرم .

خلاصه بهتون بگم که ۱۴ میلیون داد و یک نیم تک برای مامانش خرید . خیلی اعصابم خورد شد آخه این در حالیه که ما برای اینکه بتونیم یک خونه خوب و جای خوب از اصفهان رهن کنیم هنوز پول خیلی کم داریم و اونوقت نامزدم این کارها رو میکنه .

از طرفی هم بهش حق میدم چون که بهم گفته بود ، روزی که میخواستم برم دانشگاه و خوابگاه بگیرم برای اینکه توی هزینه ها مشکلی نداشته باشم ، مامانم طلاهای دستش رو فروخت تا من بتونم برم دانشگاه و بایستی که زحمات مامانم رو جبران کنم  .

من هم با نظرش مشکلی ندارم و سعی میکنم که توی تمام کارهای خوبی که انجام میده باهاش همراه باشم اما آخه اینجوری عقد و عروسیمون همین جور مدام عقب می افته و حالا حالا ها نمیتونیم که زندگی مشترکمون رو شروع کنیم .

نمیدونم چه جوری این موضوع رو بهش تفهیم کنم که ناراحت نشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذر میخوام ولی نامزدت خیلی بی فکره.توهم واسش خرج بتراش تا دیگه از این کارا نکنه یه کادوی ساده هم میتونست بده.ولی اگه وضع مالیش اوکی و به تو هم میرسه و مشکلی ندارین چیزی نگو

جان من است او🤍

خوشبحالت، چه نامزد مسولیت پذیری داری، چقد رو حرفی که زده مونده، وقتی واسه مادرش اینطوره حتما برای تو هم همینکارارو میکنه، بنظر من نه تنها نباید سرزنشش کنی تشویقشم باید بکنی، خدای شما هم بزرگه، شاید زودتر از اونچه فکر کنی رفتی سر خونه زندگیت، جای بهتر با وسایل بهتر، بنظر من کار همسرت اخلاقی بوده، اگه شوهر من اینکارو میکرد روزی هزار بار ماچش میکردم

تو چنین خوب چرایی...

عزیزم کاملا بهت حق می دم و میفهمم چی میگی ولی خب این حق رو به همسرت هم بده که گاها برای رضایت دلش بخواد مادرش رو خوشحال کنه. همه مون گاهی دلمون میخواد یه کار دلی انجام بدیم که شاید کمی به ضررمون باشه ولی دلمون کمی آروم بگیره. گاهی لازمه یه سری کارا رو برای دل خودمون یا همسرتون انجام بدیم.مطمئن باش خدا هم کمک می کنه بهتون در این راه و قطعا به زودی خونه ی خوبی رو رهن خواهید کرد. 

خداوندا .... زمزمه ی نام تو امواج خروشان اضطراب را از ساحل طوفان زده ی قلبم محو می کند ....😊😊😊
خوشبحالت، چه نامزد مسولیت پذیری داری، چقد رو حرفی که زده مونده، وقتی واسه مادرش اینطوره حتما برای تو ...

دقیقااااااااااااا

خداوندا .... زمزمه ی نام تو امواج خروشان اضطراب را از ساحل طوفان زده ی قلبم محو می کند ....😊😊😊