2777
2789

دخترمو از شیر گرفتم.یعنی انقدر دخترم به شیر وابسته بود که حد نداشت تا صبح تو دهنش بود.صبحا تمام بدنم خشک میشد.

اول شیر روزشو قطع کردم گفتم جی جی اوف شده . نوکشو سیاه کردم با لاک نیومد سمتش.بعد یه هفته شیر شب حدود ۳ شب تا صبح چند بار بیدار شد گریه کرد بهش اب دادم خوراکی دادم خوابید تا دیشب که یکسره خوابید تا صبح.

مامانا اصلن نترسید اونقدر سخت نیست

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

عالی

دیگه چن ماه دیگه

کم کم جای خوابشم جدا کن

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی حس خوبیه منم تجربه اش کردم راستی مدام قرص ویتامین بخور من بعد قطع شیر دهی موهام ریزش کرد&nb ...

ممنون که گفتی عزیزم. نمیدونستم 

اوووو دلت خوشه برادر زاده ی من پااااااره میکرد مارو پاهاشو میکوبید زمین خودشو میزد هرکیم میرف سمتش اونو میزد بدترمیزد جوری شده بود همسایه میگفتن خدا ب داداتون برسه.(خونمون اونموقع دوطبقه بود تو ی حیاط بودیم)پدرمون دراومد ساعت3 نصف شب چون ب بابام وابسته بود میومد پایین ماام بیدارمیکرد تا 5 6صب ی بند عر میزد کثافت حلالش نمیکنم  

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

اخی خوش بحالت

کاش منم بشه بزودی شب ها تا صبح راحت بخوابم

یه هفتس شیر شب پسرمو قطع کردم اما هنوز تا صبح چندین بار بیدار میشه، البته داره دندون درمیاره

دلم یه خواب یکسره تا صبح میخواد

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
چقدر سخت دخترت رو از شیر گرفتی 😳

به نظر خودم که راحت بود.مگه شماچه جوری گرفتین؟؟