2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست

یه هفته بعد از موعود بزنی بهتره 

انشالله باردار بشی الان که دارم نی نی رو شیر میدم دعا میکنم هرکی تو اقدامه باردار بشه 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه هفته بعد از موعود بزنی بهتره  انشالله باردار بشی الان که دارم نی نی رو شیر میدم دعا میکنم ه ...

مرسی عزیزم من چند ساله منتظرم خدا نی نی کوچولوت روحفظ کنه براتون  دلم واشدیکم ایشالاحال دلتون همیشه خوب باشه

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره تواقدامم

انشالله ک خدا بهت ی نی نی سالم بذه....... میتونی امیدوار باشی ک لقاح دیر انجام شده.... من خودم روز دومی ک عقب انداختم بی بیم مثبت شد.... ولی دوستم نزدیک یک ماه عقب افتاده بود.. هر چیم بی بی میزد منفی بود.. دیگ رفت دکتر گف مریض شدم پریود نمیشم چرا.... آزمایش داد فهمیدن بارداره 

خدایا شکرت 
انشالله ک خدا بهت ی نی نی سالم بذه....... میتونی امیدوار باشی ک لقاح دیر انجام شده.... من خودم روز د ...

چقدر خوب ممنون که بهم دلداری دادین ایشالاهمیشه حال دلتون خوب باشه 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792