2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست

یه هفته بعد از موعود بزنی بهتره 

انشالله باردار بشی الان که دارم نی نی رو شیر میدم دعا میکنم هرکی تو اقدامه باردار بشه 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته بعد از موعود بزنی بهتره  انشالله باردار بشی الان که دارم نی نی رو شیر میدم دعا میکنم ه ...

مرسی عزیزم من چند ساله منتظرم خدا نی نی کوچولوت روحفظ کنه براتون  دلم واشدیکم ایشالاحال دلتون همیشه خوب باشه

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره تواقدامم

انشالله ک خدا بهت ی نی نی سالم بذه....... میتونی امیدوار باشی ک لقاح دیر انجام شده.... من خودم روز دومی ک عقب انداختم بی بیم مثبت شد.... ولی دوستم نزدیک یک ماه عقب افتاده بود.. هر چیم بی بی میزد منفی بود.. دیگ رفت دکتر گف مریض شدم پریود نمیشم چرا.... آزمایش داد فهمیدن بارداره 

خدایا شکرت 
انشالله ک خدا بهت ی نی نی سالم بذه....... میتونی امیدوار باشی ک لقاح دیر انجام شده.... من خودم روز د ...

چقدر خوب ممنون که بهم دلداری دادین ایشالاهمیشه حال دلتون خوب باشه 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم