2777
2789
عنوان

شوهر لجباز😭😭😭😭😭

220 بازدید | 9 پست

ی مقدار پول داریم امسال تا چن ماه دیگه میخوایم خونه بخریم بعد شوهرم لج کرده میگه خونه کمتر از ۱۵۰ متر نمیخرم ولی با پول شوهرم این متراژو نمیدن منم میگم ی خونه ۷۰ متری پیدا شده اونو بخریم میگه من پنجاه ملیونم بدهکار بشم باز خونه کوچیک نمیخرم میترسم با این طرز فکرش هیچوق خونه دار نشیم

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
قانعش کن 

چن ماهه دارم التماسش میکنم بی فایدس خسته شدم از دستش

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدایا بگو 30 متر اصلا بگو یا این کارو میکنی یا من میزنم به سیم آخر مردا اکثرا همین جوری هستن&nbs ...

از اول شناخت این بشر همین بوده ب هر قیمتی شده کاری ک میخوادو میکنه و ب حرف کسی گوش نمیده همه میشناسنش

مثل شوهرمن .خونه داریم ولی مستاجریم

🤣بزار وقت خریدش برسه پیدا نکنه مجبور میشه

از اول شناخت این بشر همین بوده ب هر قیمتی شده کاری ک میخوادو میکنه و ب حرف کسی گوش نمیده همه میشناسن ...

شوهر منم همین بخدا حتی تا رنگ وسایل خونه جای وسایل خونه اون نظر میده من خودمو زدم به بیخیالی چون فقط بعدش دعواست باز حرف اون همه چی حرف اون 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 

بشونش

یه چایی ببر

بگو 

ب نظر من با این اوضاع ک قیمتا روز ب روز داره میرعذبالا

ارزش پول ماهم داره میاد پایین

خونه هفتاد متری رو بخر بعد باهم کم خرج میکنیم جمع میکنیم پش انداز میکنیم

اینو میفروشیم با پول یه بزرگتر میگیرم

این نظر منه

ولی چون تو میخوای خرج کنی و بارش روی دوش تو هست

هرجور خودت صلاح میدونی

همینا رو بگو اگر مخالفت کرد بگو خرچی تو بگی

و دیگع ساکت شو هرکار خواست بکنخ

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚