2777
2789
عنوان

خواب شب بچه دو سال و هشت ماه.

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
الان خیلی بهتر شده ولی بازم خواب میبینه سگ دستش و گاز گرفته. 

ببین طرف ما اینکارو میکنن.ی کم نمک در حد یه قاشق بریز تو پلاستیک شب ک میخابه بذار زیر سرش بعد فردا صب ی ماهیتابه بزار داغ داغ داغ شه نمک رو با یکم اب قاطی کن بعد پسرتو بغل کن که ببینه یدفه اب نمکو بریز تو ماهیتابه تا کلا ابش جمع بشه و بمونه نمک خشک ماهبتابه در این حد باید داغ باشه بعد انگستت رو بزن تو نمک بزن ب سقف دهنش.میدونم مثل خرافاته اما خیلی کارسازه

هااااا چیییه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم دو و نیم سالشه شبا تاساعت ۲ نمی خوابه شبی چند مرتبه هم بیدار میشه گاهی گریه می کنه ولی بیش ...

منم همین جور از وقتی که شیشه شیر رو هم ول کرده دیگه بدتر باید حتما بغلش کنم راه برم تا بخوابه

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
ببین طرف ما اینکارو میکنن.ی کم نمک در حد یه قاشق بریز تو پلاستیک شب ک میخابه بذار زیر سرش بعد فردا ص ...

از راهنماییت ممنون. شاید این حرکت قدیمیها جواب بده

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
 منم همین جور از وقتی که شیشه شیر رو هم ول کرده دیگه بدتر باید حتما بغلش کنم راه برم تا بخوابه

دقیقا منم از وقتی از شیر گرفتمش این جور شده

راستی بچه شما خودش میگه بهت دستشویی داره یا نه؟

دختر من معذرت می خوام فقط برای پی پی بهم میگه برای ادرارش خودم باید هر یک ساعت یک بار ببرمش

دقیقا منم از وقتی از شیر گرفتمش این جور شده راستی بچه شما خودش میگه بهت دستشویی داره یا نه؟ دختر م ...

هنوز پنپرس میشه. هر کار کردم فعلا یاد نگرفته. همه میگن صبر کنم تا هوا گرمتر بشه. چون نزدیک سه ماه هست از شیشه شیر گرفتمش. میگن بهش فشار میاد. فعلا با بازی دارم یه چیزهای یادش میدم

از ۸ ماهگی شروع شد. شما چکار کردین؟؟؟

هیچی بهتر شده الان سه ساله و سه ماهه ،،ولی بازم این اتفاق میفته وقتی بیدار میشهبغلش میکنم بهش آب میدم و میزارمش رو پا 

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
هیچی بهتر شده الان سه ساله و سه ماهه ،،ولی بازم این اتفاق میفته وقتی بیدار میشهبغلش میکنم بهش آب مید ...

یا خدا. پس نهضت ادامه دارد....

میشه بگی مشخصات چیه؟؟؟

مثل اسمش پنهانه.بیقراری.بیخابی و یهو جیغ...ب بعضی میوه غذاها ممکنه حساس باشه بیشتر اذیت میشه.پشتش گاهی میسوزه....

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
مثل اسمش پنهانه.بیقراری.بیخابی و یهو جیغ...ب بعضی میوه غذاها ممکنه حساس باشه بیشتر اذیت میشه.پشتش گا ...

خدا رو شکر از بچگی مشکل رفلاکس نداشت. فقط گاهی شبها جیغ میزنه توی خواب. ولی بقیه علائم رو خدا رو شکر نداره