2777
2789
عنوان

سرگذشت من

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 29 پست
تو مثلا چله زیارت عاشورا بردار هم به نیت باطل شدن طلسمت هم‌خوب شدن سرطانت. ضرر که نداره 

چله رو خوندم نشد ک نشد 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم اصلا سمت دعانویس و طلسم واینا نرو ک بدتر میشی بهترین آرام‌بخش نماز اول وقته. قرآن بخون وزیارت عاشورا حدیث شریف کسا. عزیزم یه مدت ب همینا پایبند باش واز خدا کمک بخواه ببین چجوری خدا زندگیتو زیر ورو میکنه. توکم سن بودی ازدواج کردی وشکستهای زندگیت روحیه لطیفتو خدشه دار کرده واگه میتونی برو یه مشاوره خوب. انشاءالله به زودی به آرامش برسی گلم

ببین عزیزم اصلا سمت دعانویس و طلسم واینا نرو ک بدتر میشی بهترین آرام‌بخش نماز اول وقته. قرآن بخون وز ...

قران میخونم هر دعایی میخونم درست نمیشه ک هیچ ی چیز دیگمم از دست میدم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
قران میخونم هر دعایی میخونم درست نمیشه ک هیچ ی چیز دیگمم از دست میدم

نه عزیزم تو باید صبور باشی واینکه امیدتو از دست ندی تو همیشه باید درکنار معنویات زندگی کنی. بااعتقاد قلبی بخون و ادامه بده قطعا نتیجه میگیری. عزیزم سرطان چی

نه عزیزم تو باید صبور باشی واینکه امیدتو از دست ندی تو همیشه باید درکنار معنویات زندگی کنی. بااعتقاد ...

غدد لنفاوی گردن ولی خوشخیمه

از همه سخت تر حرف خواهرم خیلی عذابم میده س تا بچه داره تازه زایمان کردم امروز رفتم سمت بچش پتو رو انداخت رو صورتش ک تو نزدیکش نیا مامانم میگف تو سرطان داری بزرگی بچه ها خواهرتو نمیبینی

غدد لنفاوی گردن ولی خوشخیمه

خوب همینکه خوش خیمه یعنی خداروشکر کن عزیزم فقط ب خودت امید بده فقط ازخدا کمک بخواه و اگه توشهرتون طب سنتی هست اونا هم البته متخصص خیلی میتونن کمکت کنن

خیلی دلم شکسته من ک ادم بدی نبودم گناهی نکردم نمیدونم دارم تاوان چیو کیو پس میدم تروخداتون قسمتون میدم یا دعا کنین زندگیم درست شه یا بمیرم

خوب همینکه خوش خیمه یعنی خداروشکر کن عزیزم فقط ب خودت امید بده فقط ازخدا کمک بخواه و اگه توشهرتون طب ...

رفتم عزیزم فقط میگن گرمی بخور ک اونم سینم فیروکیستیکه زیاد نمیتونم استفاده کنم حتی اگ عمرمم کمه زندگیم خوب شه انقد زجر نکشم

رفتم عزیزم فقط میگن گرمی بخور ک اونم سینم فیروکیستیکه زیاد نمیتونم استفاده کنم حتی اگ عمرمم کمه زندگ ...

عزیزم.... نه هیچ اتفاقی نمیفته ببین سیاهدونه عسل هرصبح و شب بخور. زندگیتم فقط خودت باید آرامشتو حفظ کنی ازمشاوره کمک بگیری گلم خوب میشه 

عزیزم.... نه هیچ اتفاقی نمیفته ببین سیاهدونه عسل هرصبح و شب بخور. زندگیتم فقط خودت باید آرامشتو حفظ ...

مرسی از راهنماییت کاش ی مرهمیم میگفتی برا قلبم ک هزار تیکه شده دلم خیلی از زخم زبون شکسته

مرسی از راهنماییت کاش ی مرهمیم میگفتی برا قلبم ک هزار تیکه شده دلم خیلی از زخم زبون شکسته

ببین عزیزم بهترین مرهم بی توجهی به کسایی که بهت بدی کردن. همشون رو ببخش وبگو خدایا من بخاطر تو بخشیدم حالا تو کمکم کن 

عزیزم به هیچ وقت سمت دعا نویسی و جن گیری نرو ...شب ها خواندن سوره واقعه باعث افزایش رزق میشه...رزق هم همش پول نیست

یه خانمی که اهل قران و..بود می گفت برای هر مشکلی اول زیاد استغفار کنید بعد حدیث کساء بخونید استغفار باعث میشه درهای رحمت الهی باز بشه می گفت اگر بتونین بعد از نماز صبح استغفار و حدیث کساء را بخوانید خیلی خوبه و بین ااطلوعین را بیدار باشید...بعد می گفت این خیلی اثر میکنه اگر نکرد مشکل تو خونه است دعواهای زیاد اهالی خانه با هم...بگومگوهای زیاد...داشتن وسایلی مثل پاستور و شراب و قمار در منزل و.. اینا را باید همه را دور بندازین....اگر در مرحله آخر نشد عقیقه کنید برای خودتون.......ولی می گفت اکثرا در موارد اول جواب گرفتن+اینکه بیرون کردن وسایل حرام از منزل..........خیلی صوت خوبی بود...هر کس تونست گوش بده خانم دکتر همیز است.....صوت را گوش کنی اصلا خودت متوجه می شی مشکلات کجا هستن....

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
عزیزم به هیچ وقت سمت دعا نویسی و جن گیری نرو ...شب ها خواندن سوره واقعه باعث افزایش رزق میشه...رزق ه ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییتون چشم حتما عمل میکنم شمام دعاکنید برام بازم ممنون