2789
عنوان

ازینا بخرم؟؟؟؟؟؟؟

110 بازدید | 13 پست

به نظرتون یک میلیون هفتصد بدم ازین تابا بخرم؟👇🏻 یا صبر کنم حدود ۲ میلیون بدم یه پلاک طلا بخرم به عنوان سرمایه؟

شما بودین چیکار میکردین؟

https://uupload.ir/files/1cz4_screenshot_20201217-042927_google.jpg

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
نهههه طلا بخر

دلیلتم میگی؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با هرکدوم‌خوشحال تر میشی

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

چجوری عکس گذاشتید من نمیتونم بذارم حدیدا🥺

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
چجوری عکس گذاشتید من نمیتونم بذارم حدیدا🥺

باید اپلود کنی تو یه سایت دیگه بعد لینکشو کپی کنی بزاری اینجا

من تاب دوس دارم از طلا زیاد خوشم نمیاد 😶✌🏿

منم زیاد خوشم نمیاد در حد النگو و نیم ست دارم.خواهرم میگه پول بدی تاب بخری پولتو حیف میکنی ولی طلا بخر مث پس اندازه هروقتم خواستی میفروشیش ارزش پولت کم نمیشه

هر کدوم جای خود داره،قابل قیاس نیست، مثل اینکه هر چیز میخواییم بخریم لباس خوراک بعد بگیم طلا بخریم ک ...

موندم بخدا 

خواهرم میگه پول بدی تاب بخری پولتو حیف میکنی ولی طلا بخر مث پس اندازه هروقتم خواستی میفروشیش ارزش پولت کم نمیشه

دلیلتم میگی؟

اینو بخری چن وقت دیگه پشیمون میشی یا جاگیر میشه با قیمت پایین تر ردمیکنی بره.طلا روز ب روز گرون تر میسه اصلا قابل مقایسه نیستن. خیلی هم بدرد نمیخوره. من باشم طلا میخرم همونو ی روز میفروشی چیزای بهتر میخری

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
باید اپلود کنی تو یه سایت دیگه بعد لینکشو کپی کنی بزاری اینجا

مرسی عزیزم