2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 24 پست
ایشالله مثبت باش عزیزممممم انشاللله ک مثبت باشه برات دعا میکنم

مرسی عزیزم هی ساعت نگاه می کنم خوابم نمی بره ۹ صبح باید برم ب خدا میگم این سری دلمو نشکن خیلی نذر نیاز کردم از روز اقدامم تا ب امروز سوره یاسین و خوندم ب نیت این ک مثبت بشه یعنی میشه خدا صدامو شنیده باشه😔😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم هی ساعت نگاه می کنم خوابم نمی بره ۹ صبح باید برم ب خدا میگم این سری دلمو نشکن خیلی نذر نی ...

انشالله عزیزم باش و به ارزوت برسی و اگ مثبت بود بگو بهمون خوشحال میشم گلم

برو متخصص زنان خوب ،برات آزمایش و سونو می‌نویسه ،معلوم میشه ،هم باردار باشی معلوم میشه هم خدایی نکرد ...

اره فردا میرم  

ینی ممکن هست بی بی منفی باش سه تا گذاشتم تاحالا منفی بوده 😔😔😔😔

اره فردا میرم   ینی ممکن هست بی بی منفی باش سه تا گذاشتم تاحالا منفی بوده 😔😔😔😔

خالع من بارداریاش بیبی نشون نمیداد ،دوستمم دوماه پری نشده بود بیبی هم زده بود ولی منفی بوده ،ولی سونو رفته بوده نشون داده بوده بچه است ،شاید شمام اینطوری هستین

خالع من بارداریاش بیبی نشون نمیداد ،دوستمم دوماه پری نشده بود بیبی هم زده بود ولی منفی بوده ،ولی سون ...

اهاااا خدا کنه منک از خدام خخخخ 

ایشالله ک خدا دامنه همه رو از جمله من سبز کنه

ببخشید هزینه ی سزارین اختیاری کمر شکن و من ندارم در جریان هستین که معاینه میکنن واژن و برا زایمان طب ...

خب میتونی نامه از روانپزشک ببری و بگی ب این علت نمیتونی طبیعی زایمان کنی 

میتونی از چشم پزشک نامه ببری ک مثلا زایمان خطر داره برای چشم هات 

ففط کافی زیر میزی بدب

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋