2777
2789
عنوان

تپل شدن نی نی

159 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان شبتون خوش

برااینکه نوزادمون تپلی بشه چیکارکنیم؟ازامروز میتونه غذابخوره اگه غذایی میدونید که خوبه واثرداره بگید یاهرروش دیگه ای

ممنون میشم😘❤

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

حالا چرا تپل؟متناسب که بهتره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ اصراریه تپل بشه سالم باشه کافیه

اینکه صدالبته مهم اینه چهارستون بدنش سالم باشه ولی چون خیلی بهش میرسم وشیرخشک بهش میدم دلم میخوادبهترازاینی که هس باشه😉طبق وزن خانه بهداشت روخط هس

حالا چرا تپل؟متناسب که بهتره

درست میگیدولی خب همونجور که گفتم من زیادی حساسام وزیادبهش میرسم ولی اونجور ک دلم میخاد نیس،ریزه میزس

اره بچه باید سالم باشه حالا غذاهای مقوی بهش بدی خیلی خوبه اما اگر غذاهای مقوی بهش دادی انتظار تپل شدنش رو نداشته باش همین که سالم باشه خدا رو شکر کن. اما بازم برای اینکه بی جواب نذارمت من شنیدم پفیلا و ژله بچه رو تپل میکنع - هر صبح ژله بده بخوره عصرام پفیلا.....

غذایی هم یه دکتری میگفت هفته ای دو الی سه بار به بچه هاتون آبگوشت بدین..

اره بچه باید سالم باشه حالا غذاهای مقوی بهش بدی خیلی خوبه اما اگر غذاهای مقوی بهش دادی انتظار تپل شد ...

اینکه بله خداروصدهزارمرتبه شکر

ممنونم دوست عزیز😘فعلاتازه میتونه غذابخوره بعداکه هیچ ممنوعیت غذایی نداشت فرمایشات شماروانجام میدم😘

شربت زینک بش ده اشتهاش باز میشه

زینک سولفات کودکان؟

قبلادکتربراش نوشت ولی کولیک داشت نتونستم بهش بدم،حالابایدیکی دیگه بگیرم☺