2777
2789
عنوان

خواب زیاد

198 بازدید | 13 پست

وای بچه ها

این روزا همش خوابم میاد 

انگار کمبود خواب دارم همش

شب یکم دیر میخوابم ولی صبحم باز زود بیدار میشم ولی باز از رختخواب نمیام بیرون همینجور میخوابم باز ولی فاید نداره 

باز مثلا امروز ظهرم خوابیدم 

ولی از دوسه ساعت پیش شدید خوابم گرفته 😐

حوصله هیچ کاری هم ندارم کلا هرروز تقریبا همینطوری میگذره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کپی برابر اصل منی

شبا ساعت ۲ یا۳ میخوابم صبح واس نماز پاشم تا ساعت۹ یا۱۰ صبح بیدارم بعدش از جام در نمیام تا ظهر

بعدشم هیچ کا مفیدی نمیکنم

واقعا مسخره س نمیدونم چ مرگمه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
یعنی کپی برابر اصل منی شبا ساعت ۲ یا۳ میخوابم صبح واس نماز پاشم تا ساعت۹ یا۱۰ صبح بیدارم بعدش از جا ...

واقعا خیلی بده 

اصن هروز مثل هم میگذره من بیشتر از این اعصابم خورد میشه که هیچ کار مفیدی انجام نمیدم 

یعنی وقتی هم میخوام انجام بدم یعنی مثلا بخوام شروع کنم درس بخونم فوقش ۱ ساعت دیگه بیشتر حوصلم نمیشه 

حتی فیلم دیدنم که اینقدر خوشم میاد ازش و کلی هم فیلم دیده نشده دارما ولی حوصلم نمیشه ببینم

بعد میدونی من بیشتر هر تصمیمی میگیرم راجب هرموضوعی حاالا میبینم نصفه شبه و نمیشه الان انجامش بدم

بعد فرداش هم حوصلم نمیشه اصن حس وحالش میپره

وای ببین من این مشکل ودارم هرچقدرمیخوابم بازم خوابم میاد🙁ازخوابم بیدارمیشم خوابم میادنمیدونم چیکارکنم😭

دختری در من ساز امیدواری میزند😌🍃🌸خدایاحال دل هممون توی هرلحظه خوب باشه 
واقعا خیلی بده  اصن هروز مثل هم میگذره من بیشتر از این اعصابم خورد میشه که هیچ کار مفیدی انجام ...

فک کنم بخاطر کم خونیمونه

باور کن منم ی ۲۵ روزی هس اینطوری شدما

اصن حال ظرف شستنم ندارم

همشم تو نی نی سایت میچرخم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
خب برو دکتر بهت دارو بده خوب میشی  اینطوری شدیدتر میشه از زندگی میفتی و بعدا درمانش سخت تر و ط ...

درسته ولی راستش نمیتونم برم پیش دکتر 

همین که حس میکنم نمیتونم اون حرفایی که میخوامو بزنم  وراحت نیستم کلا 

همین که اگه برم همه خبردار میشن و دوست ندارم مامان بابام بفهمن

به نظرم شاید همینجوری بتونم بااهاش کنار بیام

خواب ،خواب میاره،،بیدار شدی،،برو پیاده روی نیم ساعت،،یا حیاط،،یا بالکون،،سردی هم نخور،،ترشی،ماست، دوغ،،،منم اینطوری بودم،،سردی الان کم میخورم،خیلی کم،،سرحال شدم،،زیاد غذا خوردن هم کسلی میاره    

خواب ،خواب میاره،،بیدار شدی،،برو پیاده روی نیم ساعت،،یا حیاط،،یا بالکون،،سردی هم نخور،،ترشی،ماست، دو ...

هوم واقعا باید خوابمو کم کنم 

اینجوری به هیچ کاری نمیرسم