2777
2789
عنوان

پسره ......

169 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من بایع پسری دوهفتست اشنا شدم همشهریمه ۱ سال ازم بزرگتره امروز قرار بود بریم بیرون خودش اصرار داشت داشتم حاضر میشدم ک زنگ زد من دارم میرم پسرعممو از زندان درارم عصر بریم منم گفتم عصر تاریک میشه من نمیتونم بیام گفت باشه فردا عصر زنگ زدم بهش میگ دارم میرم شهرستان گفتم چ بیخبر دیگ هرسم گرفت بهش پیام دادم گفتم یعنی من اینقد بی ارزش بودم ک نخواستی اول منو ببینی بعد بری راستش میخوام دیگ باهاش حرف نزنم فقط یه اشتباه کردم ۱ عکس باحجاب روسری از خودم براش فرستادم قبل میترسم بلاکش کنم عکسمو پخش کنه چیکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه واقعا میخوای قیدشو بزنی و لوس بازی نیست،بی محلیش کن خودش میره

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

دو هفته یکم زوده که بخواد امار رفت و امداشو بهت بده 

والا من الان به شوهرم میگم چرا مثلا رفتی تا سرکوچه نگفتی میگه نه سرکوچه بیرون حساب نمیشه که 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉

اگه تهدید کرد اصلا نترس ک فکر کنه خبریه منم ی روز اینجوری بودم اینقدر ترسیده بودم اونم هارت و پورت میکرد بگو زمونه عوض شده الان همه از خودشون عکس میزارن اگه بتونی اون عکس و بزاری تلگرام یا اینستا واتساپ خیلی خوب میشه اگه کسی چیزی گفت میگی از اونجا کپی کرده اگه تهدیدم کرد بگو جرم عکس پخش کنی تهدید یا از چت اسکرین بگیری هم جریمه داره هم زندانی شلاق نمیدونم داره یا نه خلاصه فقط نترس ب پلیس فتا گزارش بده زیادی مزاحمت شد

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌