2777
2789

نه فکر نکنم البته دکتر باید تشخیص بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

دیره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام با آرمایش ذخیره ی تخمک مشخص میشه و میزان آمادگی بدن شما برای بارداری روشن میشه البته بدن با بدن فرق میکنه من ۳۶ سالمه میخوام باردار بشم این آزمایش رو دادم خدارو شکر میتونم اقدام کنم شما هم انشاءالله میتونید.

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
خواهر من ۴۲سالگی پسرشو  دنیا اورد من خودمم حدودا همسن شما تازه امسال افدام کردم ولی متاسفانه فه ...

برا بچه اول می خوام اقدام کنی  خواهرت بچه اول رو 42 سالگی آورد بچه اش سالم بود دوست عزیز  اخه می گن سن بالا بچه مشکل دار میشه

سلام با آرمایش ذخیره ی تخمک مشخص میشه و میزان آمادگی بدن شما برای بارداری روشن میشه البته بدن با بدن فرق میکنه من ۳۶ سالمه میخوام باردار بشم این آزمایش رو دادم خدارو شکر میتونم اقدام کنم شما هم انشاءالله میتونید.

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
برا بچه اول می خوام اقدام کنی  خواهرت بچه اول رو 42 سالگی آورد بچه اش سالم بود دوست عزیز   ...

من برای اولی ،ولی خواهرم دومی بود ماهممون توفامیل اکثرا دیر اقدام ازدواج و بچه دارمیشیم ولی تاحالا همشون بدون مشکل باردار شدن

من ذخیره تخمدان 1 هست که البته خیلی کمه دیگه نمی دونم دوست عزیز 

اصلا نگران نباش من کسانی رو میشناسم که زیر ۱ بوده ولی باردار شدن.