2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد کلردیازپوکساید

16400 بازدید | 62 پست

خانوما من قبلا یعنی حدود ده نه سال پیش یه مدت زاناکس می خوردم یه مدت خیلی کوتاه هم نورتریپتیلین

الانم شربت اسطوخودوس می خورم که آرامبخش گیاهی

الان دارم یه بحران روحی رو پشت سر میذارم که اکثر اوقات دلشوره و اضطراب پنهان دارم یا سر یه موضوعی هی بغض دارم و می خوام گریه کنم

به نظرتون می تونم همین کلردیازپوکساید 5 رو بخورم؟! تاثیر میذاره؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مشورت با دکتدرررررررر

من همزمان‌با سرترالبن میخوردم.وحشتانک بود.اونم زیر نظر پزشک.حالا خود دارویی باشه که واویلا

فقط دکتر

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

گلی مواظب اعتیاد بهش باش 

سرخود مصرف کردن اونم زیادش ...

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

کلردیا پوکساید نخور چون جز قرص هایی هست که اعتیاد آوره و زود اثرشو از دست میده یعنی مجبوری به مرور دوز دارو رو زیاد کنی که اثر اولیه رو داشته باشه و اصلا خودسر مصرف نکن فلوکستین خیلی خیلی بی ضرر تره اما بازم درمورد فلوکستین از دکتر بپرس

ول کن بابا خودتو با قرص داغون نکن ، همه همینن بخدا منم یوقتایی انقد عصبی و غمگین میشم بیخودی میشینم کلی گریه میکنم اضطرابم دارم ولی آرامبخش اصلا گزینه خوبی نیست سعی کنی بری بیرون خودتو سرگرم کن 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
به نظرم پوکساید درمان کننه نیست فقط چند ساعت فکرت درگیر نیست اما این علائمی که میگی نشانه افسردگیه و ...

واقعا افسرده ام آخه زندگی معمولی دارم یعنی میگم می خندم به کارام میرسن ولی کاملا ذهنم درگیره همین بحرانی که دارم باهاش کلنجار میرم