2777
2789
عنوان

بی توجهی

52 بازدید | 0 پست

سلام بچه ها راستش من یه مشکل دارم که کلا فکرم درگیرشه

من از بچگی یکی از پسر عمه هام رو خیلی دوست دارم اوایلش که بهش بی توجهی میکردم (البته با وجود علاقه زیاد بهش😑)  خیلی بهم وابسته شده بود و همیشه دنبالم بود تا اینکه بلاخره پیج اینیستاش رو پیدا کردم و فالوش کردم و بعد چند وقت بهش پیام دادم ولی متأسفانه اصلا با وجود آنلاین شدن حتی سین هم نزد و همین موضوع باعث شد که من پیج اینیستام رو پاک کردم البته اینم بگم که قبلاً بهش پیام داده بودم ولی در مورد موضوع درسی بود که همون دقیقه سین کرد و جواب داد و قبلاً ها هم استوری هامو اولین نفر میدید ولی بعد چند ماه کلا اصلا ازم سرد شدو موضوع بدتر اینکه یه دختر عمو داره که عین کنه بهش میچسبه و با هم همسایه هستن از بچگی هم با هم بزرگ شدن و کلا هر وقت منو میبینه همش با اون میگه و می‌خنده و بهم حتی نگاهم نمیکنه و همین دختر عموش تو اینستا چندتا پیج داره که همه شو قشنگ با جون و دل فالو کرده ولی من بدبخت دوباره پیج جدید زدم و رفتم بهش درخواست فالو دادم و یه هفته منو تو حالت انتظار نگه داشت آخرشم خودم رفتم درخواستم رو پس گرفتم اینم بگم که می‌دونه پیج ها مال خودمه  

ببخشید که سرتون رو درد آوردم ولی به خدا دلم خیلی گرفته اصلا نمیدونم چیکار کنم گاهی وقتا باهام مهربونه میشه گاهی وقتا سرد 😞

تعداد رای : 0
نظرسنجی
دوسم داره
0
0%
ازم متنفره
0
0%