یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم حاملگی خیلی خیلی راحتی داشتم بچم اول هفته ۳۸ بدنیااومد.ولی ازبعدزایمات مشکلاتی پیداکردم که خدامبدونه.فقط بچم اولش ۲۰ روزبستری شد بعداونم ن شیرمیخوردهیچی س سال تمام پام این بیمارستان اون بیمارستان ومطب بود.
منم بعد از ۲ تا سقط بچه هام بدنیا آوردم اونم ۹ ماه استراحت خونریزی لک بینی هزار تا مشکل تو بارداری کلی هزینه آمپول ودرد آمپول ها ۹ سال گذشته ولی جای آمپول هام درد میکنه شاید یه حکمتی داره
میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی
کسی رو ندارم درد دل کنم مامانمقلبش سریع میگیره و فشارش بالا میره الکی جلوش میخندم، ولی دیگه دارم میت ...
این دوران هم میگذره سال ۹۵ که پسرم میخواست به دنیا بیاد دکتر گفت زود به دنیا میاد انگار دنیا رو سرم خراب شد فک کن از درون داغون بودم ولی بیرونم عادی نشون میدادم من دوتا سقط تو هفته بالا داشتم دقیقا دوراز جون پسرمم همون حالت شدم خدا بچم نگه داشت کنده شدن جفت دکتر گفت ممکن بود هم خودت وهم بچه از بین برید
میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی