2777
2789
عنوان

دل درد وکمر درد

66 بازدید | 6 پست

سلام خانمها لطفا کمک کنید که موندم چیکار کنم دوهفته هس درد های عجیب کمر دارم وزیر دلم تیر میکشه اینارو فقط موقعی که کار میکنم اینطور میشم موقع استراحت خوبم یا دخترمو یهو بلند میکنم زیر دلم تیر میکشه دکتر رفتم بخاطر کرونا معاینه نبود همینطور گفت عفونته اما من باور نکردم چون نه سوزشی نه خارشی تازه درد هامم فقط موقعی هس که یکم کار بیشتر انجام میدم یا دخترمو بغل میکنم راه میرم در ضمن جلو گیری طبیعی دارم والان دو روز از موعدم گذشته بنظرتون از چیه ممنونم از راهنماییتون

•   
  • نقل قول : https://moshavere.niniban.com/index.php?/topic/50250-%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%AF%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%AF/page/2/#
خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
۱. طبیعی روش جلوگیری نیست ۲. دکتر معاینه میکنه وقتی پذیرش کرده معاینه هم میکنه  ۳. دکترت رو ع ...

چرا دیگه طبیعی هم میشه جلو گیری کرد .اره باید جای دیگه برم بنظرتون ینی باردارم اینا علائم بارداریه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دیگه طبیعی هم میشه جلو گیری کرد .اره باید جای دیگه برم بنظرتون ینی باردارم اینا علائم بارداریه؟

طبیعی مطمئن نیست برای همین هرگز روش جلوگیری نیست 

میخوره به علایم بارداری ولی با عفونت هم میخوره

طبیعی مطمئن نیست برای همین هرگز روش جلوگیری نیست  میخوره به علایم بارداری ولی با عفونت هم میخو ...

ببخشید زیاد میپرسم .اگر عفونت باشه مگه در حالت طبیعی هم نباید درد داشت ؟؟ من فقط موقع یه کاری میکنم خسته میشم زود

ببخشید زیاد میپرسم .اگر عفونت باشه مگه در حالت طبیعی هم نباید درد داشت ؟؟ من فقط موقع یه کاری میکنم ...

اگه خسته میشی خوب یکی از علائم بارداریه

من عفونت داشتم ولی گهگاهی دل درد داشتم با اینکه عفونتم شدید بود 

اگه خسته میشی خوب یکی از علائم بارداریه من عفونت داشتم ولی گهگاهی دل درد داشتم با اینکه عفونتم شدید ...

ممنون عزیزم