جاریم پست گذاشته که چه خوبه ادم حامله باشه و بچش پسر باشه و اینکه از اون بهتر کلا خانواده تن پسزایمم بکوری چشم خیلیا مخصوصا دختر دارا 🤨🤨🤨من با پیج فیک دنبالش میکنم نمیدونع من دارمش یکی از فامیلای شوهرم که دختر بارداره گذاشت خدا حفظش کنه ولی هیچ وقت این حرف و نزن دخترم نعمتی از نعمت های خداس برگشته تو کامنت بهش گفته خوبه نوشتم بکوری چشم اونایی که دختر دارن 😱😱من جای عروس خالشون بودم تو کامنت جرش میدادم دیگه چون پیجم فیک بود چیزی نذاشتم بعد الانم دیدم که شوهرش گذاشته تو کامنت قربون زنم برم که این قابلیت و داره درصورتی که خیلی ها ندارن تو فامیلم اونجور نیست که همه دختر داشته باشن اکثرا متساوی ان هم دختر هم پسر خیلی چندشم شد از پستش
خانواده تن رو همینجوری نوشته یا مثلا نوشته خانوادتاََ؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خیلی عقده ان اینایی که هنوز بین بچه دختر و پسر فرق میزارن
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ