اتنا73 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 عنوان اهوازیا 110 بازدید | 14 پست دکتر مرضیه بهادر رو کی میشناسه دکتر خوبیه؟ خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍 1399/09/26 | 22:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roham_maman عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1473 من میرفتم پیشش دکترفهمیده ایه و مهربونواسه چی میخوای بری؟
تنهاااااااااااا عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 943 دوستم گفت رفتم پیشش باردار شدم هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا
تنهاااااااااااا عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 943 من میرفتم پیشش دکترفهمیده ایه و مهربون واسه چی میخوای بری؟ واسه جنسیتش هم میشه پیشش رفت؟؟ هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا
roham_maman عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1473 واسه جنسیتش هم میشه پیشش رفت؟؟ همه کار انجام میده باحوصله است
اتنا73 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 من میرفتم پیشش دکترفهمیده ایه و مهربون واسه چی میخوای بری؟ من سه تا سقط تو شش هفته داشتم پیش دکتر نقاب بودم جواب نگرفتم همه ازمایشات لازم رو پیشش انجام دادم گفت سالمم حالا مبخام برم برا بهادری خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
اتنا73 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 همه کار انجام میده باحوصله است تعیین جنسیت هم انجام میده؟ خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
roham_maman عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1473 من سه تا سقط تو شش هفته داشتم پیش دکتر نقاب بودم جواب نگرفتم همه ازمایشات لازم رو پیشش انجام دادم گف ... واسه اینکار خیلیا ازش جواب گرفتنمن واسه عفونت میرفتم پیشش همیشه هم باحوصله جوابم و میداد و راهنمایی میکرد
roham_maman عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1473 تعیین جنسیت هم انجام میده؟ باور کن این و دقیق نمیدونم ولی به همه چی تسلط داره مدرکش بالاست
اتنا73 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 واسه اینکار خیلیا ازش جواب گرفتن من واسه عفونت میرفتم پیشش همیشه هم باحوصله جوابم و میداد و راهنمای ... اها مرسی عزیزم امیدوارم برا منم جواب بده راستی دکتر نقابو چی میشناسی خیلیا تعریفش میکنن ولی من پیشش نتیجه ای نگرفتم خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
اتنا73 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 باور کن این و دقیق نمیدونم ولی به همه چی تسلط داره مدرکش بالاست اها اوکی گلم خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
اتنا73 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 مطب کیانپارسش برو مطبش که نادریه یه ماه پیش نوبت گرفتم براش خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
roham_maman عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1473 اها مرسی عزیزم امیدوارم برا منم جواب بده راستی دکتر نقابو چی میشناسی خیلیا تعریفش میکنن ولی من پیشش ... نشنیدمان شالله میگیری عزیزم از شهرهای دیگه هم میان پیششدوتا مطب داشت ازش بپرس هرکدوم راحتری برو