2821
2789
عنوان

درد پریودی

131 بازدید | 8 پست

سلام خانما من سه ماه پیش سقط داشتم از وقتی سقط کردم وقتی پریود میشم تا روز پنجم پریودی دل درد خفیف دارم و دو روز قبل از پریودیم لکه بینی بعد خونریزی میکنم بعد از تمام شدن هم لکه بینی دارم تا نه روز کسی اینجوری شده طبیعیه بعد از سقطم هم سونو دادم برا بقایا هم عکس رنگی یه ماه پیش دادم مشکلی نداشتم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کورتاژ نشدین؟؟؟

نه عزیزم خود به خود سقط شد اخراش که لکه بینی داشتم سونو واژینال شدم دکترم انجام داد گفت بقایا ندارم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
دکتر من فرستاد سونو برای بقایای جنین بازم گفت برا اطمینان خاطر یه کورتاژ بشو

یعنی بقایا نداشتی گفت کورتاژ باید بشی؟

یعنی بقایا نداشتی گفت کورتاژ باید بشی؟

بله

محض اطمینان البته گفت اگه خودت هم موافقی

نظر من اینه که مطمئن بشیم

مامانمم گفت به حرف دکتر گوش کن اون تجربه داره

خدا رو شکر بارداری بعدم به سلامت طی شد

به هر حال شما تنظیمات بدنت به هم ریخته

طول میکشه تا دوباره به حالت عادی برگرده

البته بدن با بدن فرق میکنه

من بعد از سه ماه از دنیا اومدن بچه هام پریود میشدم مثل مادر خودم

ولی مادرشوهرم بعد از دوسال میگفت  وقتی بچه رو از شیر میگرفتم تازه بعدش پریود میشده

ان شاالله که بارداری بعدیت به سلامتی باشه❤

به هر حال شما تنظیمات بدنت به هم ریخته طول میکشه تا دوباره به حالت عادی برگرده البته بدن با بدن فر ...

ممنون عزیزم