2777
2789
عنوان

حس خوب😊

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توووووووووووووو😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣روحش شاد

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
@دایی     روحت شاد😂😂😂😂😂

ن ای نیسسسسس پگاه دهنتتتت😂😂😂😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
@دایی_مهربون   توی کله جوش میخوری🤔 @دایی1     اعتراف کن 😬 😂😂😂😂😂😂

پگاههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون رفتههههه اون دیگه نیس

ب خودت بیاااااا لعنتیییییی😂😂😂😂

@دایی_مهربون   توی کله جوش میخوری🤔 @دایی1     اعتراف کن 😬 😂😂😂😂😂😂

قضیه دایی چیع😂

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
پگاههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون رفتههههه اون دیگه نیس ب خودت بیاااااا لعنتیییییی😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂دوسش داشتم خب دااایییییییی

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂دوسش داشتم خب دااایییییییی

🤣🤣🤣🤣

قضیه دایی چیع😂

یه تاپیک رفتیم نهار چی دارین بعد یه کاربر مرد به اسم دایی اومد گفت کله جوش درست کردم 😂😂😂😂😂

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
یه تاپیک رفتیم نهار چی دارین بعد یه کاربر مرد به اسم دایی اومد گفت کله جوش درست کردم 😂😂😂😂😂

وااای😂😂😂

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂