2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد بلند  چشم قهوه ای  موهای صاف  مهربون جذاب دوست داره ولی برنمیگرده

چرا؟ 

اگه واسطه بفرستم چی

تولدم و تبریک میگه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
عه عزیزم خوش برگشتی اره خیلی حس ششمت برای من خوب بود گلم به نظرت بیوش برای اون دختره هست یا فکر و خ ...

کاش واسه خودمم حس داشتم ببین بهت زیاد فکر میکنه دختره این وسط عین عننننن اضافیهههههه اون نبود وضعیت بهتر بود ولی اول و آخرش ب اون نمیرسه 

غرور من امپرتطوریست که به کسی نخواهد افتاد...!🌙اعظمتون هستم😍💕

لباس منم بگو چه رنگیه اسی...برام جالبه😍😍

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
کاش واسه خودمم حس داشتم ببین بهت زیاد فکر میکنه دختره این وسط عین عننننن اضافیهههههه اون نبود وضعیت ...

مرسی گلم

من دیگه خیلی خسته و دل شکسته شدم

جواب نمیده دیر به دیر جواب میده

الان از 20 ام حرف نزدیم امروز ساعت 12 پیام داده فقط

جوابش و دادم تا الان سین نکرده...

دیگه میخوام قید همه چی رو بزنم....خسته ام خیلی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
شما حس ششم نبودی عزیزم 

بودم فقط میخام بدونم درست میگه یان

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
مرسی گلم من دیگه خیلی خسته و دل شکسته شدم جواب نمیده دیر به دیر جواب میده الان از 20 ام حرف نزدیم ...

منم میخاستم قیدش بزنم 3 روز پیش انفالوش کردم خبر رسید اسم غزل پس زمینش هست ینی اسم من باز رفتم تو فکر 

بودم فقط میخام بدونم درست میگه یان

تروخدا منم بگو 

میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم نیس 

پسره طایفمون هست با هم ی صنم های داریم دایرکتم اومد رل نیستیم خلاصه خیلی دوسش دارم من 

اونم دوستم داره؟ 

حست تو کاربر قبلیم یادمه خوب بودی 

منم میخاستم قیدش بزنم 3 روز پیش انفالوش کردم خبر رسید اسم غزل پس زمینش هست ینی اسم من باز رفتم تو فک ...

الهی شاید یک نشونه است دل خوش باش...

من هیچی نیست که اروم باشه ام یا دلخوش حداقل

همش غم و دل گرفتگیه....

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
تروخدا منم بگو  میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم ن ...

بله ۲ طرفس و منظورش تو بودی گلم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑