sama1407 مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 938 عنوان حس ششمی ام | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 176 پست بیا بپرس تا بگم برات مشاوره کنکورمکمک خاستی بم بگو 1399/09/26 | 21:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama1407 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 938 اگه نه بنظرت کی حامله میشم؟ امسال میرم سرکار؟ گزینشم درس میشه؟ شوهرم جذب میشه؟ حسم میگه دی ماه حامله میشیسرکار نمیری و ی مدت خونه نشین میشیواسه بقیه اش منظورتو نمیفههم مشاوره کنکورمکمک خاستی بم بگو
عشق،آقامون عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2644 حسم میگه دی ماه حامله میشی سرکار نمیری و ی مدت خونه نشین میشی واسه بقیه اش منظورتو نمیفههم شوهرم میره سرکار؟ خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11148 سلام ن نیستی اسی جونم حست میگه کی زندگی روی خوشو نشون مون میده؟ این دفعه دگ عروسیم تضمینی بعد صفر میگیریم ن؟ شوهرم چرا اینقد نا امید؟ ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عشق،آقامون عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2644 حسم میگه دی ماه حامله میشی سرکار نمیری و ی مدت خونه نشین میشی واسه بقیه اش منظورتو نمیفههم فرم گزینش خودم تایید میشه؟ خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11148 حسم میگه دی ماه حامله میشی سرکار نمیری و ی مدت خونه نشین میشی واسه بقیه اش منظورتو نمیفههم اسی جونم حست میگه کی زندگی روی خوشو نشون مون میده؟ این دفعه دگ عروسیم تضمینی بعد صفر میگیریم ن؟ شوهرم چرا اینقد نا امید؟ ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
fatemehjan1111 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4024 سلام ن نیستی گلم میشه لطفا بگی من کی به عشقم میرسم 🥺🙏 نمانده در دلم دگر توان دوری ❤️🥺محمدم🥺❤️
sama1407 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 938 اسی جونم حست میگه کی زندگی روی خوشو نشون مون میده؟ این دفعه دگ عروسیم تضمینی بعد صفر میگیر ... اره بعد از محرم میری خونه خودتشوهرت درگیر ی مشکل مالی شده واسه همینم ناامید و سرده مشاوره کنکورمکمک خاستی بم بگو
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11148 اره بعد از محرم میری خونه خودت شوهرت درگیر ی مشکل مالی شده واسه همینم ناامید و سرده عزیزم این مشکل مالی کی درست میشه 🥺شوهرم روز به روز داره نابود میشه فداش شم😔لطفا جواب بدع ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
fatemehjan1111 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4024 اره بعد از محرم میری خونه خودت شوهرت درگیر ی مشکل مالی شده واسه همینم ناامید و سرده گلم من سوال کردم جوابمو ندادی🥺🥺🥺لطفا میشه بگی کی به عشقم میرسم؟؟؟ نمانده در دلم دگر توان دوری ❤️🥺محمدم🥺❤️
sama1407 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 938 گلم من سوال کردم جوابمو ندادی🥺🥺🥺لطفا میشه بگی کی به عشقم میرسم؟؟؟ ببخشید عزیزمحدودا ۲ یا ۳ سال دیگ اینو حسم میگه مشاوره کنکورمکمک خاستی بم بگو
sama1407 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 938 عزیزم این مشکل مالی کی درست میشه 🥺 شوهرم روز به روز داره نابود میشه فداش شم😔 لطفا جواب بدع راستش اینو دیگه نمیدونمولی تا میتونی بش روحیه بده و کنارش باش مشاوره کنکورمکمک خاستی بم بگو
fatemehjan1111 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4024 ببخشید عزیزم حدودا ۲ یا ۳ سال دیگ اینو حسم میگه ممنون گلم نمانده در دلم دگر توان دوری ❤️🥺محمدم🥺❤️