2777
2789
با زحمت فراوان آره بابات خیلی مخالف عاقا پسر  است ولی بالاخره دلش صاف میشه

واییی خدای مننن مرسییی گلممم

اینده خوبی دارم باهاش؟ چندوقت طول میکشه؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خدای مننن مرسییی گلممم اینده خوبی دارم باهاش؟ چندوقت طول میکشه؟

زمان دقیقشو نمیتونم بگم 

خوبین با هم

ان شاالله خوشبخت بشی گلم

مشاوره کنکورم‌کمک خاستی بم بگو  
زمان دقیقشو نمیتونم بگم  خوبین با هم ان شاالله خوشبخت بشی گلم

همبنجوری حدس بزن گلم

مرسییی همچنینن💙💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
اخلاقت مغروری بیشتر دوس داری تنها باشی حس میکنم ی مدتی غمگینی و دلت گرفته

در مورد ازدواجم میگی و زمانش 

طرف چه جور ادمیه

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
جز اون کسیو ندارم واسطه شه اخه ینی میگی واسطه باشع ولی دوستم نباشه؟

اره ی کسی رو پیدا کن ی ازش حساب ببره 

هم سن و سال خودش باشه ک راحت حرفاتو بش بگه

اره ی کسی رو پیدا کن ی ازش حساب ببره  هم سن و سال خودش باشه ک راحت حرفاتو بش بگه

انقد مغروره از هیچکی حساب نمیبره پسرخالم و بفرستم؟😂😂😂😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
در مورد ازدواجم میگی و زمانش  طرف چه جور ادمیه

ازدواج تابستون ۱۴۰۱ ازدواجت سنتیه

طرفت مهربون و دوستت داره ...از اوناییک ب عشق بعد از ازدواج اعتقاد داره اوایل ازدواجتون خعلی سخت و زمخت باش رفتار میکنی واسه همین ازت دور میشه ولی بعدش توام ب شدت عاشقش میشی

کنکوری هستی؟ منم استرس گرفتم اینو گفتی

نه دهمم اما به فکرم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5