با زحمت فراوان آره بابات خیلی مخالف عاقا پسر است ولی بالاخره دلش صاف میشه
واییی خدای مننن مرسییی گلممم
اینده خوبی دارم باهاش؟ چندوقت طول میکشه؟
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمان دقیقشو نمیتونم بگم خوبین با هم ان شاالله خوشبخت بشی گلم
همبنجوری حدس بزن گلم
مرسییی همچنینن💙💙
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
طرفت مهربون و دوستت داره ...از اوناییک ب عشق بعد از ازدواج اعتقاد داره اوایل ازدواجتون خعلی سخت و زمخت باش رفتار میکنی واسه همین ازت دور میشه ولی بعدش توام ب شدت عاشقش میشی