2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 254 پست
ن منتظر جواب نگار عنترم باید جواب پس بدع😂از من متنفر بود عنتر

😂😂😂😂😂😂ن بابا 

😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂خو بگو بینم چرا از من بدت میومد  بهتری؟

عاقا من فردا میام توضیح میدم قوووول  /

باس برم یکم بنویسم بهتر شم..نوشتن عارومم میکنع....عارع بهترم....با نوشتن بهترم میشم...تحمل این خودمو ندارم....فردا بهتر از امشب میام انرژیمو بتون منتقل میکنم شبت نگاری    /

@ایسان234    شبت عارامشی....فلن ننع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا من فردا میام توضیح میدم قوووول   / باس برم یکم بنویسم بهتر شم..نوشتن عارومم میکنع....عار ...

بای جانا مراقبت کن 🤍🦋

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بخدا عنتر😂

😂😂😂😂یادتع‌چطوری‌عنترت کردم😆😆😆😆😆

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ار باو یادمع😂

واااای ترکیده‌بودم‌از خنده.

مخصوصا اونجایی ک گفتی😂😂😂

ی‌عمر ب‌همه‌عنتر گفتم الان‌ایسان خودمو عنتر‌کرد 

نمیدونم چیشد یدفعه ای 😂😂😂😂

جریان این عنتر رو‌میدونی؟؟؟

واااای ترکیده‌بودم‌از خنده. مخصوصا اونجایی ک گفتی😂😂😂 ی‌عمر ب‌همه‌عنتر گفتم الان‌ایسان خودمو عنت ...

ن نمیدونم 

ار باو نود درصد فحشم عنتر 

هوووف ایسان باز منو یاد اون دختره ی عنترانداختن هوووف مخم دار میترکع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ن نمیدونم  ار باو نود درصد فحشم عنتر  هوووف ایسان باز منو یاد اون دختره ی عنترانداختن هو ...

اه بابا بیخیال ولش‌کن.

عاقا من تو ی تاپیک ب ی دوستم‌گفتم عنتر

ی کاربر اومد نی‌نی‌یار‌تگ کرد(لطفا ب ادبیات‌این‌خانوم‌رسیدگی‌کنید)

هرکیم‌اومد گف بابا ب دوستشه‌گف‌ب‌تو نگف‌ک😂

هی‌نی‌نی یار تگ‌کرد لطفا رسیدگی‌کنید.

من‌تاپیک زدم گفتم‌چته بابا بس‌کن.

میگه حق الناس گردنته‌ من راضی نیستم‌کلمه‌عنتر ببینم‌تو سایت😆

اینم افتاد دهنمون شدیم‌عنتر عنتر 

اه بابا بیخیال ولش‌کن. عاقا من تو ی تاپیک ب ی دوستم‌گفتم عنتر ی کاربر اومد نی‌نی‌یار‌تگ کرد( ...

عا ارع یادمع 😂داستان شدع بود سیم کش

عا ارع یادمع 😂داستان شدع بود سیم کش

بد پیله بود 

اخرش گف من از همتون خوشم اومده بیایین دوست بشیم😂😂😂😂😂😂

گفتم همینم مونده😆😆😆😆

بد پیله بود  اخرش گف من از همتون خوشم اومده بیایین دوست بشیم😂😂😂😂😂😂 گفتم همینم مونده😆😆 ...

وای 😂جنسش ناب بود

وای 😂جنسش ناب بود

خیلی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همیشع بخندی من اینجور ببینمت🤩

قوربون تو برم من عزیز دلم😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘💖💖💖💖💖💖💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792