2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر دوره های کاربردی بری و حسابرسی و خیلی چیزای دیگ درآمد خیلی بالایی خواهی داشت

رفتن به مراتب بالا بسیار سخته

ازون جایی که اگر وارد سایت انجمن حسابداران ایران بشید میبینین با وجود این که این همه دانش آموخته حسابداری داریم ، انجمن جمعیت کمی داره

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو؛ " ماهی‍‍‌ها، حوضشان بی‌آب است " #سهراب_سپهری
اگر دوره های کاربردی بری و حسابرسی و خیلی چیزای دیگ درآمد خیلی بالایی خواهی داشت رفتن به مراتب بالا ...

راستی این ازمون انجمن حسابدارن چیه

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊
راستی این ازمون انجمن حسابدارن چیه

تشکل حسابداران حرفه ای ایران هست

حسابداران تو این انجمن سه گر وهن رسمی،  خبره و دانشجوها

دانشجو ها ی انجمن از رتبه های خوب هستن و رسمی ها حسابدارانی هستن که با فعالیت تو انجمن میتونن خبره بشن

آزمون رو درست اطلاع ندارم اما شرایط سختی داره مصلا اگر یک تا دو معرف از اعضای  انجمن داشته باشین امتیازتون برای ورود بالا میره اگرم ندارید سابقه کار دوسال به بالا،کارشناسی به بالا

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو؛ " ماهی‍‍‌ها، حوضشان بی‌آب است " #سهراب_سپهری
تشکل حسابداران حرفه ای ایران هست حسابداران تو این انجمن سه گر وهن رسمی،  خبره و دانشجوها دانش ...

این کلاس هایی که بیرون برگزار می شه 

چقدر تاثیر داره تو موفقیت 

مثلا دوره مالیاتی  ،پیمانکاری 

البته من خودمم دارم یه دوره می گذرونم 

این کلاس هایی که بیرون برگزار می شه  چقدر تاثیر داره تو موفقیت  مثلا دوره مالیاتی   ...

خیلی خوبه و لازمه چون این دوره ها باعث میشه که برای ورود به محیط کار اعتمادبه نفس بیشتر بشه 

ار این جهت که معمولا دانشگاه ها به روز نیستن و دانشجو ها برای شروع کار آمادگی لازم ندارن و درنتیجه تو مصاحبه کاری سرخورده میشن اما تو دوره های حسابداری تقریبا اماده میشن 

البته توی انتخاب آموزشگاه خیلی دقت کنید

خیلی خوبه و لازمه چون این دوره ها باعث میشه که برای ورود به محیط کار اعتمادبه نفس بیشتر بشه  ا ...

این اموزشگاه که می رم یکی از بهترین اموزشگاه های شهرمونه 

ولی چیزی که این وسط اذیت می کنه این کروناست 

که به تعطیلی می خوریم هرچندوقت یکبار

این اموزشگاه که می رم یکی از بهترین اموزشگاه های شهرمونه  ولی چیزی که این وسط اذیت می کنه این ...

متاسفانه کرونا برنامه های همه رو به هم ریخته

امیدوارم موفق باشید و به اهدافتون برسین عزیزم