2777
2789

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الهی حاجت روا بشی

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️اللهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی الامام التقی النقی و حجتک علی من فوق الارض و من تحت الثری الصدیق الشهید صلاةکثیرة تامة زاکیة متواصلة متواترة مترادفة کافضل ما صلیت علی احد من اولیائک ❤️إن شاالله که حل بشه

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاء الله خدا مشکلتون حل میکنه.. هچ مشکلی نیست که خدا نتونه حل کنه.. خدای ما خیلی بزرگه.. از خودش بخاین و بیشتر قرآن و نماز بخونید.. برای من هرمشکلی بوده با قرآن از خدا خاستم حل شده... ناامید نشید اصلا.. کسی که این همه موجود و انسان و آسمان بزرگ و زمین درست کرده آیا نمیتونه مشکل من و شما را حل کنه؟ یقینمونو به خالقمون درس کنیم... 

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم❤

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
ان شاء الله خدا مشکلتون حل میکنه.. هچ مشکلی نیست که خدا نتونه حل کنه.. خدای ما خیلی بزرگه.. از خودش ...

دقيقااااا ...خدا خودش گرفتاريه هممونو حل كنه 

ممنونم ازت گلم❤️😍😍😍😍😍😍😍

دقيقااااا ...خدا خودش گرفتاريه هممونو حل كنه  ممنونم ازت گلم❤️😍😍😍😍😍😍😍

ان شاءالله عزیزم.. مخصوصا اینکه اسم کاربریتون اسم یه عزیزی تو زندگیم هست.. ان شاءالله هر چه  زودتر اون اتفاق خوبی که منتظرشین براتون بیفته.. . 

ان شاءالله عزیزم.. مخصوصا اینکه اسم کاربریتون اسم یه عزیزی تو زندگیم هست.. ان شاءالله هر چه  زو ...

عزيزمممم...😍😍😍

انشالله عزيزم هركي هرچي خواسته داره زودتر بهش برسه

ممنونم عزيزم❤️