2777
2789

دولا شدی دیدما😐😐😐😂😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

چالش داريم!

برو پیوی هر کسی که میشناسی  بگو میگما

بعد ببین چی جواب میدن، معنیشو زیر نوشتم برات:

• چی: آدمی که باهات راحته؛ دوستت داره ولی به روت نمیاره

• بله: آدمی که اجتماعیه و همه از بودن باهاش لذت میبرن

• جونم: کسی که تو براش خیلی مهمی و زیاد بهت احترام میذاره

• جان: کسی که کمی بی حوصله ست ولی به همه احترام میذاره

• ها: کسی که عاشقته ولی الان حوصله نداره ابراز کنه

• جانم : ازینکه هستی خوشحاله

• جون دلم: یعنی خیلی دلش واسه دیدنت تنگ شده

• بله عزیزم: کسی که از صمیم قلبش دوستت داره

• چی میگی: کسی که همیشه بی حوصله اس و اخماش تو همه!

• بگو: دوستت داره، ولی نمیخواد بدونی

• بفرما: الکی داره بهت احترام ميذاره

•بفرمایید: میگه محترمانه بگو و برو

• بنال: این بات خیلی صمیمیه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ازاین بفهم باهات چجوریه کیه⁉️❓❓❓❓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هی روزگار 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
عجب بی تربیتیه این😂😂😂😂

😂شرمنده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تف😂😂

💦

دولا شدی دیدما😐😐😐😂😂😂

معنی این چیه اسی؟ 😅😅😅🤣

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

بگو تا منم بگم😉

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز