2777
2789
عنوان

سرنوشت من،،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 23 پست
۲ماه قهربودم وبعد دوماه دادگاه تشکیل شد ک دیگ میخاستیم جدابشیم ک شوهرم افتاد ب دست وپام وگفت غلط کرد ...

ب مامانت محترمانه بگو یاد آوری اون روزا حالمو بد میکنه. لطفا یاد آوری نکن

نمیدونم چکارکنم الانم خونه مامانمم

میگه من کلی جهیزیه برات گرفتم الان دیگ سیسمونی انچنانی نمیگیرم چون خانواده شوهرت قدرشناس نیستن ،خب حق میدم بش ولی دلم میشکنه ک چرامنت میذاری ،اومدم مثلا خونشون ک دلم بازبشه الان اعصابم خرابه چون باهاش جروبحث کردم اخا دیگ اعصابن نمیکشه ،یمقدلری سیسموتی گرفتا میخام برش گردونم 

بدمش بهش واقعا ـمیگن مامان این انتخاب تو بوده خودتم باید تاوان بدی بمن چه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هم هیچی نگو فقط خودتو ناراحت نشون بده خودشون برات میگیرن بعدشم سیسمونی خیلی وسایلش الکیه چرا توخر ...

اخا من بهشون میگم فقط لوازم ضروری مثلا مادرشوهرم شیردوش ساده گرفتم اومده میگه چرا برقی یا پمپی نگرفتی من واس دخترم پمپی گرفتم ،ازاونورم من اعصابم بهم میریزه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اخا من بهشون میگم فقط لوازم ضروری مثلا مادرشوهرم شیردوش ساده گرفتم اومده میگه چرا برقی یا پمپی نگرفت ...

مادرشوهرت هرچی میخواد بگه بابا بچه مال یکی دیگست مامان توهم وظیفش نیست اینم ازخوبیای خودشه میگیره 

اخا من بهشون میگم فقط لوازم ضروری مثلا مادرشوهرم شیردوش ساده گرفتم اومده میگه چرا برقی یا پمپی نگرفت ...

اون زمان که مادرشوهر تو پمپی گرفته  نهایتا  ۲۰۰ بود  

الان یک میلیونه 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه