2777
2789
عنوان

نامزدم..........

279 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان عزیز من  ونامزدم با این که در تاپیک های قبلی عزیزان فرمودند که حتما بایستی که به مشاور مراجعه داشته باشیم اما اینگونه عمل نکردیم و تصمیمون برای ازدواج قطعیه و سعی میکنیم که مشکلاتمون رو خودمون حل کنیم .

خیلی پسر مهربون ، مومن ، دلسوز و خوش قلبیه و با اینکه آشنایی و نامزدیمون کاملا سنتی بوده اما وقعا تو همین مدت کوتاه خیلی بهش وابسته شدم و خیلی دوستش دارم .

دیشب مامانم خوب مشکل قلبی دارند و بابا و داداشم هم رفته بودند خونه ی عموم که شهر دیگه هست . به صورت ناگهانی قلب مامانم درد گرفت و خیلی نگران شدم ، تنها فکر و کاری که از دستم بر اومد اینکه زنگ بزنم به نامزدم .

سریع خودش رو رسوند و مامانم رو با هم بردیم اورژانس و خوب خداروشکر اونجا بهتر شدند . 

امروز ظهر نامزدم تماس گرفت و گفت که مشکل قلب درد مامان رو نباید ساده بگیریم و به اورژانس بسنده کنیم و خودش یک متخصص قلب خوب رو که میشناخت ، تماس گرفته بود و برای امروز بعد از ظهر نوبت گرفته بود . من بعد از ظهر خونه نبودم و سر کار بودم  اما نامزدم خودش اومده بود دنبال مامانم و برده بودش پزشک متخصص قلب . بعد که مامانم رو رسونده بود خونه باهام تماس گرفت و گفت که قلب مامان خداروشکر هیچ مشکل  خاصی نداره و با دارو کاملا برطرف میشه .

مامانم الان باهام تماس گرفت و گفت که نامزدم قبل از این که مامانم رو برسونه خونه برای این که مامانم با این حالش آشپزی نکنه از رستوران غذا گرفته بوده و گذاشته داخل خونه برای مامانم و رفته .

با وجود نامزدم دیگه اون احساس تنهایی ها در موقع مشکلات گذشته رو ندارم و واقعا همه جوره پشتیبان خودم و خانوادمه و هم خودم و هم خانوادم واقعا عاشقش شدیم  و دوسش داریم .مامانم که مدام میگه خدا به من فقط یک داماد نداده و بلکه یک پسر خوب بهم داده .

از همه لحاظ نامزدم عالیه و خدا رو شکر میکنم بابت همچین شوهر گلی که بهم داده . با توجه به این که شاغل هستم و با اینکه هنوز نامزد هستیم و زندگی مشترکمون رو شروع نکردیم اما برای اینکه اذیت نشم خیلی مراقب و مواظبمه و تمام مشکلاتم رو خودش با وجود این که کار خودش هم خیلی سنگینه ،برطرف میکنه . اما تنها عیبی که در نامزدم میبینم این هست که اصلا احساساتی نیست و دوست داشتنش رو اصلا بروز نمیده و فقط با کارهاش میخواد که دوست داشتنش رو نشون بده .شاید باورتون نشه اما تا حالا حتی یک دوست دارم ساده هم بهم نگفته چه برسه به این که بخواد راجع به روابط زناشویی صحبت کنه ، خودم فکر میکنم که به خاطر حجب و حیای بالایی که داره این جوره  . 

نظر شما عزیزان راجع به نامزد من چیه و اینکه چه طوری میتونیم اون پرده حیایی که بینمون وجود داره رو از بین ببرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازدواج این یکی درست میشه 

و اینکه بعضیا با حرف زدن نشون میدن دوست داشتنشونو بعضیا با عملشون

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
خب بهش بگو  بگو‌دوسم‌نداری؟چرا حسش نمیکنم پس؟

آخه خیلی پسر با حجب و حیایی هست و خیلی سرنگین هستش ، اونقدری که حتی خودم هم خجالت میکشم که راجع به این موضوعات باهش صحبت کنم

خدا حفظتون کنه و انشالله سال های سال در کنارهم به سلامتی و دل خوش زندگی کنید 

بنظرم مرد شریفی هس و در مورد سوال دوم وقتی رفتین زیر یه سقف خود به خود حل میشه نگران نباشید 💚🌹

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

عزيزم شوهر منم دقيقا مثل شوهر شماست 

اينجور مردا كه احساساتي نيستن اصلا تغيير نميكنن ببين ي جورايي جز خصلت اخلاقيشون هست

شوهر منم تو نامزدي و عقد اينجوري بود الانم هست با اين تفاوت كه ازدواج كرديم رابطمون نزديك تر شد بهم 

فقط با توجه كردن بهم نشون ميده كه دوستم داره اصلا ي كلمه هم بيان نميكنه

منم اذيت ميشدم روزاي اول مثل شما اما با توجه به تحقيقاتي كه كردم ديدم كه اين قابل تغيير نيست 

بيشتر مرداي درونگرا اينجوري هستن.... 

عزيزم شوهر منم دقيقا مثل شوهر شماست  اينجور مردا كه احساساتي نيستن اصلا تغيير نميكنن ببين ي جو ...

نمیدونم چی بگم به خدا ، خیلی نگران شدم اینجور که شما فرمودین . انشاالله که شخصیت درون گرا نداشته باشه که قابل تغییر نباشه و امیدوارم که از روی حجب و حیاش باشه .

نمیدونم چی بگم به خدا ، خیلی نگران شدم اینجور که شما فرمودین . انشاالله که شخصیت درون گرا نداشته باش ...

بيشتر بخاطر تربيت خانوادگيشون اينجور ميشن

ببين تو خانواده هايي كه ابراز احساسات بهشون نكردن نديدن از پدر مادرشون اينحوري شكل ميگيره شخصيتشون