2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست
خیلی شخصیت آروم و خجالتی دارم خیلی سعی کردم درستش کنم نتونستم انگار تو روحم یه مشکلی هس اصلا دست من ...

بنظرم سعی کن خیلی خودتو به خدا نزدیک کنی 

با تزکیه نفس

و دعا و ...

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

شاید راه های خیلی خوب و باورنکردنی سر راهت باشه و ندونی 

پس ناامید نباش به خدا اعتماد کن  ببین چقدر راه سر راهت میزاره   

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم تو 10 ماه بود منو زایمان کرد چون پدرم رضایت به سزارین نمیداد و مادرمم درد طبیعی نداشت همه دکترا میگفتن همین که نمرده تا الان خداروشکر آخرشن سزارین شد مادرم 10 ماه و 1 هفته بود

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

من منتظر معجزه ام.و میدونم خدا به زودی بغلم.میکنه 😍🤲

الهی همگی.حاجت روا

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

وای عزیزم تو منی یامن نو منم از امروز میخام بترکونیم میخام اونی بشم که تو رویاهام دنبالش میگردم یه قوی دلیر حاضرجواب عزیزم درمورد طبع هم یکم اطلاع جمع کن من اصلا ایجور نبودم طبع بدنمکه سرد شدهو داشتن کم کاری تیروئید باعث شده ایجور بشم برام دعا کن بتونم برات دعا میکنم 

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

من منتظر معجزه ام.و میدونم خدا به زودی بغلم.میکنه 😍🤲 الهی همگی.حاجت روا

انشاا.... 

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

انشاا.... 

♥🌹

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
خیلی شخصیت آروم و خجالتی دارم خیلی سعی کردم درستش کنم نتونستم انگار تو روحم یه مشکلی هس اصلا دست من ...

دوست عزیز نگران نباشید با بالاتر رفتن سنتون کم کم از خجالتی بودن در میاید چون هر چی سن بالاتر میره آدم متوجه میشه نظر دیگران در موردش مهم نیست پس با جسارت بیشتری صحبت میکنه نمیگم سن کل مشکلاتتون را حل میکنه ولی صد در صد کمکتون میکنه بهتر بشید موفق باشید

دوست عزیز نگران نباشید با بالاتر رفتن سنتون کم کم از خجالتی بودن در میاید چون هر چی سن بالاتر میره آ ...

نه اذیت میکنه نمتونم حرف بزنم از جمع فراریم هر چقد زمان بیشتر میگذره بیشتر میشه این خجالتم نمدونم چرا از کوچیکی این مدلی بودم 

😍😍😊پس تو معجزه ی خدایی قدر خودتو بدون😎

مرسی عزیزدلم😍شما هم معجزه زندگی خودتی فقط کافیه به ضربان قلبت گوش بدی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...