2777
2789
عنوان

ترشی بادمجون

244 بازدید | 29 پست

کدبانوها 

ترشی بادمجونو اگه بادمجونشو نجوشونم بد میشه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بجوشون خب

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افتضاح میشه چون خودم یه بار امتحان کردم 😂😂😂

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
افتضاح میشه چون خودم یه بار امتحان کردم 😂😂😂

مرسی قانع شدم😂

تو چقد سرکه باید بجوشونم ؟

اون سرکه ای ک توش جوشوندم بادمجونارو باید بریزمش دیگه یا همونو استفاده کنم؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بچها من تو ترشی کلم اشتباه کردم سرکه سفید ریختم حالا داره له میشه چیکار کنم😭😭

من هرسال تو ترشی کلمم سرکه سفید میریزم خرابم نمیشه عزیزم 

اون یا هوا کشیده یا کلمات خیس بودن یا آب ریخته تو ترشیت

مرسی قانع شدم😂 تو چقد سرکه باید بجوشونم ؟ اون سرکه ای ک توش جوشوندم بادمجونارو باید بریزمش دیگه ی ...

بلد نیستم 😂😂😂.دارم میخونم یاد بگیرم 🙈🙈🙈

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
بچها من تو ترشی کلم اشتباه کردم سرکه سفید ریختم حالا داره له میشه چیکار کنم😭😭

الانم چارش اینه اگه تو ظرف بزرگیه خالی کنی تو ظرفای کوچیک ترو بزاریش تو یخچال

بلد نیستم 😂😂😂.دارم میخونم یاد بگیرم 🙈🙈🙈

😂😂پس مث همیم

😂😂پس مث همیم

یس😄😄😄

نمیشه که باید جوشوند عزیزم.. 

آها مرسی

میگم اون سرکه ای ک بادمجونو توش جوشوندم باید بریزم دور یا ازهمون تو ترشیم استفاده کنم؟

من هرسال تو ترشی کلمم سرکه سفید میریزم خرابم نمیشه عزیزم  اون یا هوا کشیده یا کلمات خیس بودن ی ...

واقعا😥

گذاشتم کنار پنجره بنظرت همش له میشه؟تاحالا یه کاسه له دراوردم ازتوش

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍