2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 168 پست
تو ترافیک سنگین تهران به سمت کرج گیر کردیم باردارم پاهام داره از درد میترکه گشنه‌ام هستم فشارم رفت ...

دورازجون عزیزم دراز بکش ی اهنگ گوش بده  میرسین نگران نباش

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت من ک هرچی میخورم میزارم کنارم همسرم میاد ظرفارو جم میکنه البته من وارد8 ماه شدم شما چن وقتی

سه تاشکم زاییدم ادا در نیاوردیم والا خخخخخخخ ناراحت نشیا شوخی کردم 😁

دورازجون عزیزم دراز بکش ی اهنگ گوش بده  میرسین نگران نباش

جا نیست تو ماشین 

دقیقا دردم اینه پاهامو هیچ رقمه نمیتونم تکون بدم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

واقعا حس مرگ بهم دست داده

پاهام دیگه خشک شده😔😔

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
من نزدیک ۵ گلم  ن ولا من همسرم هیچ کاری نمیکنه تازه اب و چایی چیزی بخواد من میارم

هنوز سنگین نشدی عزیزم ماهای اخر خیلی اذیت میشی البته من.اولا استراحت مطلق بودم الانم تا میخام.ی چیزی از زمین.بردارم میگه مگه من مردم تو با اون شکمت خم بشی منم از خدا خاسته😂😂

سه تاشکم زاییدم ادا در نیاوردیم والا خخخخخخخ ناراحت نشیا شوخی کردم 😁

ادا نیس عزیزم دو روزه میرم خرید با مامانم میام خونه بعد شام خابم میبره نمیفهمم شوهرم کی میخابه حالا فک کن شبای دیگه تا صبح بیدارم فک کن چقد خسته میشم ی ساعت میرم بیرون از خونه من یکم حاملگیم سخت تر. بود

زودپز یه وسیله خیلی ضروریه مخصوصا برای خانم های که شاغل هستن زودپز اگر برقی داری که عالیه برو حتما ب ...

اره من یک هشت نفره زودپز ؛ پلوپز؛ ارام پز(سه کاره ) خریدم باید بیارمش 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
بعد که امدی بپزش  مخصوصا تو زود پز زود اماده میشه

زودپزمو میگم خونه مامانمه عزیزم 

من نصف وسایلم خونه مامانمه 

نصفش خونه خودمون 

اصن وضعیت زندگیم داغونه 😩😂

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
زودپزمو میگم خونه مامانمه عزیزم  من نصف وسایلم خونه مامانمه  نصفش خونه خودمون&n ...

انشالله درست میشه منم فعلا تو چنین وضیعتی هستم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من شامو باید زیاد بپزم شوهرم نصف شب دوباره گشنش میشه میخوره میگه شبا بلنده

یبار زیاد پختم که برا ناهار فردا راحت باشم اونم همین کارو کرد آخر شب آورد نشست خوردن🙊😨

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ن نمیگیره..مگه زودپزت سبد بخارپز نداره ی لیوان اب بریز اونو بزار برنجو بریز توش...ی رب میکشه دم کشید ...

بازش نکردم تاحالا 

میترسم ازش😨🙊

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤