2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 168 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نامزدم کارش تموم شد اومد دنبالم پیتزا مخلوط و سیب زمینی سرخ کرده گرفتیم😋در حال حاضر دو تا پاستیل خو ...

خخخ ای جان

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

وای منو چقد نجات داده...میشینم پای گدشی دقیقه نود میرم سراغ زودپز...من یبار توش برنج دم گذاشتم😂

من برنج دم نزدم ولی تمام سوپ هام خورشت یا حتی توش مرغ ابپز میکنم بعد سرخ میکنم اگر نباشه من عزا میگیرم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نوش

فدات 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
مگه میشههه😨😨😨 من بدم میاد ازش غذا توش بو میگیره

اصلا زودپز بو نمیده تا الان که 30 سالم هم مامانم اینا و هم خانواده شوهرم اصلا ندیدم تو فابلمه خورشت درست کنن جز مرغ رو هم سوپ هم خورشت همه چی جز برنج داخلش میپزن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ن گلم دختره خخ اشتباهی تیکر پسر زدم نه من خیلی زرنگ شدم کل کارام میکنم یکسره خونرد مرتب میکنم همه چی ...

خوشبحالت من ک هرچی میخورم میزارم کنارم همسرم میاد ظرفارو جم میکنه البته من وارد8 ماه شدم شما چن وقتی

تو ترافیک سنگین تهران به سمت کرج گیر کردیم

باردارم پاهام داره از درد میترکه

گشنه‌ام هستم فشارم رفته بالا،باردارم

فکر کنم بمیرم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
خوشبحالت من ک هرچی میخورم میزارم کنارم همسرم میاد ظرفارو جم میکنه البته من وارد8 ماه شدم شما چن وقتی

من نزدیک ۵ گلم  ن ولا من همسرم هیچ کاری نمیکنه تازه اب و چایی چیزی بخواد من میارم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم