2777
2789
عنوان

تنها موندم☹️

243 بازدید | 21 پست

امروز خیلی عصبی بودم... 

از 10 صبح نشستم پای درس و مشق دخترم... 

تا 3 عصر که باباش اومد خونه. اونم ناهارشو خورد خوابید. 

با اینکه کلیییییی کار داشتیم باید میرفتیم بیرون

حتی بشقاب خودشم جمع نکرد. 

منم تا 4 با دخترم باز درس کار کردم. دیگه مغزم داشت سوت میکشید. دعواشم کردم دخترمو

خلاصه بعد که تموم شد دیدم اون یکی دخترم تو اتاقی که شوهرم بود، همه وسایلا رو از کشو من ریخته بیرون. دستشو کشیدم گفتم برو پایین. 

شوهرمم هی غر غر که چرا بچه رو دعوا میکنی. گفتم همش دارم جمع میکنم این میریزه تو عرضه نداری زودتر ازینجا بریم که زندگیمون شکل ادم بگیره. 

اونم هی حرف زد منم عصبانی شدم دوتا مشت زدم به بازوش. 

خلاصه اونم پاشد دستای منو گرفت و میگفت تو چته چرا بچه رو دعوا میکنی، ازونورم دختر کوچیکه گریه میکرد. 

منم سرمو بردم عقب زدم تو سرش، اون یهو با مشت زد تو سر من... خلاصه... ازش بدم اومده... البته دفه اول نیست. میدونم دفه اخرم نخواهد بود... 

بعدم من خوابیدم. 

اونم بچه ها رو حاضر کرد رفتن بیرون... 

من موندم تنها... 

دختر بزرگمم بخاطر اینکه سر مشق نوشتن دعواش کردم از دستم ناراحت بود

تقصیر کی بود... 

دلم میخواد پاشم برم خونه بابام... 

چرا راضی شدم بیام شهر شوهرم... 

حرفی نیست 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میتونم بگم خدا عاقبت بچه هاتو حفظ کنه و جونشونو در امان داره همگی بگین امممممممین

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
همه این تشویش بخاطر خستگی و درک نشدنه

اره خودمم همین حسو دارم... 

چون 7صبح تا 2 عصر میره سرکار انتظار داره ما همه گوش به فرمانش باشیم. بخدا خیلی روزا از 7صبح تا 12 شب بیوقفه دارم کار انجام میدم... 

حرفی نیست 🥲

درکت میکنم ک اعصاب نداری اما توام مث من از اول صب پاچه گرفتیا .یعنی چی ک بشقاب خودشم برنداشت یعنی همیشه کار میکنه تو خونه🙁یجورایی کتکشم زدی. شوهرت خیلی زن ذلیله بابا🤣

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
بروسلی ۲هستیا ینی چی سرمو بردم عقب یه کله زدم تو مخ شوهرم

دیگه توضیحات اضافه ندادم... چون الان یه هفتس میرسم خونه ی جدید رنگ کاری، مچ دستم و کتفم خیلی خیلی درد میکنه، اومد دستامو از پشت گرفت گفتم ول کن دستم درد میکنه، هرچی جیغ زدم اهمیت نمیداد منم این حرکتو زدم که ولم کنه

حرفی نیست 🥲